SVEKRVE PAZITE SE, NAJGORE SNAJKE SE RAĐAJU U OVA TRI ZNAKA: Ako im se zamerite, neće vam ostati "DUŽNE", spreme su na sve!

Autor: M.O.

Lifestyle

06.11.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One važe za najopasnije snajke.

SVEKRVE PAZITE SE, NAJGORE SNAJKE SE RAĐAJU U OVA TRI ZNAKA: Ako im se zamerite, neće vam ostati "DUŽNE", spreme su na sve!

Foto: Shutterstock

Da li ste ikada čuli za ženu Ovna koja se odlično slaže sa svojom svekrvom? Ili za svekrvu Bika koja ima savršen odnos sa svojom snajkom? Verovatno ne, a mi vam otkrivamo zašto je to tako!

Astrolozi tvrde da je odnos između svekrve i snajke često napet i pun konflikata, ali postoje i izuzeci. Naime, svekrve i snajke koje imaju isti horoskopski znak imaju veće šanse za uspešan odnos. Ipak, to ne znači da je sve u znaku, već i karakter i temperament igraju važnu ulogu.

Ovan


Na primer, žene rođene u znaku Ovna su izuzetno energične i vole da komanduju. Ako im se suprotstavite, varnice su neizbežne, pa tako i u odnosu sa svekrvom. Ipak, ako budete otvoreni i kažete joj šta mislite, možete očekivati da se stvari smire.

Žene Ovnovi su žene sa dugim jezikom i nestalnim temperamentom. Mogu biti prijatne i zabavne, ali ako im stanete na put, naći će način da vam se osvete. Pazite šta govorite u njihovom prisustvu!

Republika

Foto: shutterstock

Snajke u ovim horoskopskim znakovima su najopasnije

 

Bik 


S druge strane, žene Bikovi su tolerantne i mirne sve dok ih ne iznervirate. One vole da pričaju o hrani, oblačenju, novcu, ali ako u njima ne nađu adekvatnog sagovornika, radije će ćutati. Budite oprezni sa sarkastičnim komentarima, jer to može biti okidač za sukob.


Rak


Rak je majčinski nastrojen i ne voli kada mu se neko meša u odluke koje se tiču dece. Ako radite nešto protiv njene volje, neće vam oprostiti. Možda se neće svađati, ali će napraviti distancu ako se oseća povređeno.

Lav

Lavice su dominantne i uvek misle da su u pravu. Vole da budu obasipane pažnjom, ali ne podnose suprotstavljanje. Budite im podrška i sačuvajte mir u odnosu.

Device

Device su pedantne i staložene, ali mogu biti opsesivne u nekim situacijama. Astrolozi tvrde da su one jedne od naopasnijih, jer nećete znati šta zaista misli o vama. Nije tako retko da ove žene okrenu muškarca protiv cele njegove porodice. 

Vage

Vage su prefine, ali i perfidne snajke. Teško se dogovaraju oko najvažnijih stvari, a sitni detalji mogu biti okidač za sukob. Budite tolerantni prema njima.

Škorpije 

Škorpije su žive vatre i nikome ne ostaju dužne, pa ni svekrvi. One mogu biti obasipane pažnjom, ali isto tako mogu iznenada pokazati svoju drugu, manje prijatnu stranu. Budite spremni na sve!

Strelac

Strelac je vesela i neobična snajka. Ume da priča i prepričava dogodovštine, ali se lako povuče ako je izbegavate. U situacijama konflikta, ispričajte joj neki trač i izbegnite sukob.

Jarac 

Jarac je jak i uporan protivnik. Teško ćete joj naći slabe tačke, ali ako je uznemirite, možete je poraziti. Ipak, budite oprezni jer je mudra i spretna u predviđanju poteza.

Vodolija 

Vodolija je neobična i nestalna snajka. Ona se povlači umesto da ulazi u konflikte, ali može iznenaditi svojim postupcima. Budite blagi prema njoj i imajte strpljenja.

Riba 

Ribe su veoma osetljive i sklon suzama. One su u stanju da dižu sukob na potpuno drugi nivo. Budite blagi prema njima i izbegavajte konflikte.

U svakom slučaju, odnos između svekrva i snajki je kompleksan i zavisi od mnogih faktora. Ipak, ako se pridržavate saveta astrologa, možete očekivati mir i harmoniju u porodici.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading