ASTROLOZI UPOZORILI NA NAJGORE DATUME U JULU: Jedan će posebno izvući sve NAJGORE iz nas, bolje taj dan prespavajte!

Autor: M.O.

Lifestyle

06.07.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolozi tvrde da su ovo najgori datumi u julu.

ASTROLOZI UPOZORILI NA NAJGORE DATUME U JULU: Jedan će posebno izvući sve NAJGORE iz nas, bolje taj dan prespavajte!

Foto: pixabay.com

Astrolozi tvrde da kako svaki mesec ima svoje najbolje dane, tako ima i one najlošije. Tada se preporučuje da ne radite ništa od velike važnosti jer postoji mogućnost da sve krene po zlu. 

Astrolozi su naveli i koji su najnepovoljniji dani u ovom mesecu: 

13. JUL

Na ovaj dan važno je da ne radite išta što je suprotno vašim interesima i moralu. Obratite pažnju na vaše "životinjske" strasti i ne radite ništa zbog čega ćete se kajati. Takođe svi dogovori od 13. jula mogli bi da propadnu, na ovo treba da budete spremni! Nemojte da žurite da trošite novac i budite oprezni kod bilo kakvih novčanih transakcija.

14. JUL 

Svi pripadnici horoskopskih znakova osetiće negativan uticaj tokom ovog dana. Očekujte da čak i oni najvelikodušniji pokažu sebičluk, da osetite aroganciju gde je obično nikad nema. Sve negativno biće još pet puta negativnije!

29. JUL 

Kraj meseca  biće uspešniji i produktivniji za sve znakove Zodijaka. Ipak, bolje je da ne prenosite posao i obaveze koje imate sredinom meseca na kraj, u ovom slučaju bi uspeh mogao da izostane. Da biste maksimalno iskoristili odmor i zaista uživali, najbolje je da sve zadatke završite do 27. jula.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading