HOROSKOP ZA UTORAK 20. DECEMBAR! Blizanci - u teškoj ste situaciji, Lavovi - očekujte poziv na piće!

Autor:

Lifestyle

20.12.2022

01:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

HOROSKOP ZA UTORAK 20. DECEMBAR! Blizanci - u teškoj ste situaciji, Lavovi - očekujte poziv na piće!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Ovnovi, povoljan i uspešan dan za sve one koji se bave privatnim biznisom ili rade većinom sa ženskom klijentelom. Blizanci, okolnosti u kojima se nalazite jesu teške, ali to ne znači da su prepreke nepremostive. Sledi priznanje za vaš rad.

Lavovi, dobićete ponudu za piće od jedne osobe koja je već duže vreme nekako napadna. Nećete pristati. Vage, ukoliko niste zadovoljni u bračnoj zajednici, danas se možete odlučiti na razvod. Slobodni ulaze u novu avanturu.

Strelci, ukočenost u predelu vrata.

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading