MARJANOVIĆI MANIPULIŠU MALOM JANOM: Rekli joj šta da kaže pred tužiocem

Autor: Blic, Republika

Hronika

30.06.2018

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova optužnica protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je ubio Jelenu Krsmanović, dopunjena je poslednjim svedočenjem njihovog deteta. Međutim, tužilaštvo sumnja da je dete instruisano kako da priča sa tužiocem.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Jana sa Zoranovim bratom

Svedočenje devojčice, koje je obavljeno prošle nedelje u tužilaštvu, od krucijalnog je značaja za dalje krivično gonjenje Zorana Marjanovića jer ukazuje na to da su na Janino mišljenje i viđenje dana ubistva uticali članovi porodice Marjanović.

- Oni su instruisali dete šta i kako da kaže da bi bila odbrana. Nadali su se da će devojčica da izvuče tatu, učeći je šta i kako da priča - kaže izvor "Blica“.

Više tužilaštvo je ovim iskazom dopunilo optužnicu kojom tereti Marjanovića za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora. Optužnica je u sredu stigla u Viši sud u Beogradu, koji će razmotriti da li će je ovaj put prihvatiti.

Više javno tužilaštvo svedočenje male Jane (7), ćerke ubijene pevačice Jelene Krsmanović, vidi kao ključni dokaz protiv njenog oca Zorana jer smatra da je dete instruisano.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading