NEGIRA KRIVICU: Trovačica kafom dobila 30 dana pritvora

Autor: Novosti, Republika

Hronika

02.05.2018

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laborantkinji Fitosanitarne laboratorije Poljoprivredno-savetodavne stručne službe u Kolarima Sanji N. 41 određen je pritvor zbog sumnje da je kolegama u kafu sipala isketicid.

RepublikaFoto: facebook.com/Sanja Nikolic
Sanja N., Laborantkinja koja je otrovala kolege kafom

Na zahtev Višeg javnog tužilaštva u Smederevu osumnjičena će ostati u pritvoru do 30 dana dok traje istražni postupak tokom kojeg je, pored ostalog, bitno ustanoviti količine otrova u kafi.

Sanja N. se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Ona je pre određivanja pritvora saslušana pred tužiocem. Kako “Novosti” nezvanično saznaju od izvora u istrazi, Sanja N. negira da je učinila ono za šta je osumnjičena.

Podsetimo, Sanja N. se tereti da je 23. marta u firmi gde radi više od decenije, sipala isnketicid u kafu koju piju zaposleni u nameri, navodno, da se im se osveti zbog ogovaranja.

Troje ljudi se otrovalo, od toga dva gosta koja su se slučajno zadesila tu. Srećom, popili su manju količinu kafe, tako da nemaju ozbiljne posledice po zdravlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading