NON-STOP NA METI, A TVRDI DA NE ZNA ZAŠTO! Vladici iz Prokuplja zapaljen automobil u dvorištu, ali to nije sve što mu se dogodilo! NIKO NIKAD NIJE BIO UHAPŠEN!

Autor:

Hronika

01.04.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Stojanović već je bila meta kriminalnih aktivnosti u prošlosti. Kuća im je bila obijena u dva navrata, a u jednom slučaju su lopovi čak odeneli torbicu sa pazarom.

NON-STOP NA METI, A TVRDI DA NE ZNA ZAŠTO! Vladici iz Prokuplja zapaljen automobil u dvorištu, ali to nije sve što mu se dogodilo! NIKO NIKAD NIJE BIO UHAPŠEN!

Foto: Shutterstock

Tokom noći, automobil u vlasništvu Vladice Stojanovića (44) je zapaljen u dvorištu porodične kuće u Prokuplju. Vlasnik automobila, sa ženom i decom je bio u kući, ali srećom, niko nije povređen.

Brzom intervencijom vatrogasaca, požar je ugašen pre nego što se proširio na kuću, jer se automobil nalazio u garaži koja je u skolopu objekta.



Vladica Stojanović je izjavio da je čuo snažnu detonaciju oko jedan sat nakon ponoći. Na snimcima sigurnosnih kamera se vidi muškarac koji prilazi sa kanticom u ruci, preskače ogradu i izlazi, nakon čega se čuje prasak. Stojanović je izrazio zbunjenost i uznemirenost zbog ovog događaja, ističući da ne razume zašto se baš on našao na meti.


Porodica Stojanović već je bila meta kriminalnih aktivnosti u prošlosti. Kuća im je bila obijena u dva navrata, a u jednom slučaju su lopovi čak odeneli torbicu sa pazarom. Ovi događaji su dodatno uznemirili porodicu, posebno zbog toga što su deca bila prisutna u kući tokom tih incidenata. Iako postoje snimci koji su zabeležili ove događaje, počinioci još uvek nisu identifikovani.

Policija je obavila uviđaj na mestu događaja i preduzima sve neophodne mere kako bi istražila ovaj nemili događaj. Za sada, motivi i identitet počinioca su nepoznati. Situacija je dodatno zabrinjavajuća s obzirom na prethodne incidente koje je porodica Stojanović doživela.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading