PREČEŠLJALI KANALE, ISKLJUČILI VODU, ALI NEMA TRAGA O MALOJ DANKI! Bageri i dalje OTKOPAVAJU oko kuće! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

29.03.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, pripadnici MUP su ugasili vodu kilometar od kuće i pretražili tunele duge 10 kilometara, međutim, ništa nisu našli.

PREČEŠLJALI KANALE, ISKLJUČILI VODU, ALI NEMA TRAGA O MALOJ DANKI! Bageri i dalje OTKOPAVAJU oko kuće! (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić traje već četiri dana, ali nažalost, od nje nema ni traga ni glasa. 

Ekipa Republike nalazi se na mestu gde je devojčica nestala. Kako kaže naš reporter sa terena, policija je napravila krug oko kuće, te je samim tim prilaz ka tamo blokiran.

Kako bi što pre došli do bilo kog traga, s obzirom da je kuća bila okružena deponijom, policija je radi lakše pretrage, krenula da čisti ovo područje od đubreta. Bageri su pre nekoliko dana počeli sa sklanjanjem šuta koji se nalazi oko kuće, kao i otkopavanje i oni se i dalje tamo nalaze.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, pripadnici MUP su ugasili vodu kilometar od kuće i pretražili tunele duge 10 kilometara, međutim, ništa nisu našli. 

- Svi imaju isti cilj, da pronađu devojčicu. Samim tim, pretražuje se svaki pedalj zemlje, kao i kanali koji bi mogli da otkriju neki trag, ukoliko se ona nalazila baš tamo. Zasad nema nikakvih tragova - navodi izvor upoznat sa slučajem.

Da podsetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom Dankom Ilić devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su detaljno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje ovog mesta ukupne površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Majka Danke Ilić Ivana, koja ju je poslednja videla i koja je prijavila njen nestanak, ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušava na okolnosti nestale ćerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading