"VERUJEM DA JE DANKA ŽIVA": Deda nestale devojčice došao na mesto gde se njegovoj unuci izgubio svaki trag - "NADAM SE DA ĆE SE OVO USKORO ZAVRŠITI"

Autor:

Hronika

29.03.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Danke Ilić, Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušava na okolnosti nestale ćerke.

"VERUJEM DA JE DANKA ŽIVA": Deda nestale devojčice došao na mesto gde se njegovoj unuci izgubio svaki trag - "NADAM SE DA ĆE SE OVO USKORO ZAVRŠITI"

Foto: MUP, drustvene mreze

majka danke ilic

Deda nestale devojčice za kojom se traga četiri dana Danke Ilić, danas oko 14 časova došao je na mesto u Banjskom polju. 

Kako je deka devojčice ispričao za medije, nada se da će se ovo uskoro završiti i potvrdio je da je njegova ćerka ponovo u policiji.

- Nadam se da će se ovo uskoro završiti. Verujem da je Danka živa - rekao je danas otac majke Danke Ilić, devojčice za kojom se traga već četvrti dan.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, veštačenje mobilnog telefona Ivane Ilić, pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano, piše Informer.

- Na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka Danke Ilić obrisano mnogo poruka i poziva iz telefona. To su utvrdili inspektori za visokotehnološki kriminal. Poruke i pozivi mogu da se obriši iz telefona, ali ostaju u bazi - rekao je izvor.

Podsetimo, majka Danke Ilić, Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušava na okolnosti nestale ćerke.

Prema našim informacijama policija sa njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne do policije u istrazi nestanka njene ćerke.

Kako nezvanično saznajemo, policiji je u poslednja 4 dana stiglo mnogo informacija kroz sistem "Pronađi me" i svaka ta informacija mora biti proverena u cilju pronalaska Danke Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading