NOVI DETALJI O POTRAZI! Oglasio se brat nestale Ane Knežević: Govorio o majci, a za ZETA rekao samo OVO!

Autor:

Hronika

22.03.2024

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Henao je u razgovoru za medije izneo da je porodica devastirana, a da je majka čak morala da se obrati terapiji kako bi mogla da zaspi.

NOVI DETALJI O POTRAZI! Oglasio se brat nestale Ane Knežević: Govorio o majci, a za ZETA rekao samo OVO!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Anu Knežević, američku državljanku kolumbijskog porekla, traga se već gotovo dva meseca nakon što je nestala u Španiji. Njen brat, Felipe Henao, ističe da se slučaj tretira kao nasilje u porodici i prisilni nestanak, dok dodatnu sumnju unosi činjenica da je Anin bivši suprug odbio poligrafsko testiranje koje mu je predložio FBI.

Porodična drama i brige

Henao je u razgovoru za medije izneo da je porodica devastirana, a da je majka čak morala da se obrati terapiji kako bi mogla da zaspi. Dodaje da su i sami imali problema sa spavanjem, ali ističe da shvata da za ovakve slučajeve treba vremena te da se moraju naoružati strpljenjem.

Republika

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Ana Knežević

 


Sumnjive poruke i zagonetni nestanak

Nakon Aninog nestanka, njeni prijatelji su primili sumnjive poruke u kojima ih obaveštava da je upoznala mladića sa kojim će provesti nekoliko dana u njegovom letnjikovcu u okolini Madrida. Henao ističe da je Anino loše poznavanje španskog jezika čini sumnjivim pisanje tih poruka, navodeći da takav način izražavanja nije karakterističan za Kolumbiju.

Teorije i sumnje

Razne teze koje su se nametale, mahom od Aninih poznanika, ukazuju na to da je Ana možda oteta, te da je njen bivši suprug David Knežević, srpsko-američki biznismen, umešan u nestanak. Advokat Davida Kneževića demantovao je sve navode, ali je svetlo sumnje opet palo na njega kada je odbio poligrafsko testiranje koje mu je predložio FBI.

Ekonomski motivi nestanka

Španski mediji spekulišu o mogućem ekonomskom motivu nestanka, s obzirom na milionsku vrednost imovine koju su Ana i David posedovali. Par je imao nekoliko nekretnina i kompanija, a bili su i poslovni partneri u uspešnim kompanijama za proizvodnju i distribuciju računarskih proizvoda.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Ana Knežević

 


Životna priča Ane Knežević

Ana Knežević, kolumbijskog porekla, živela je 18 godina u SAD-u, gde je bila aktivna u poslovnom svetu kao predsednica jedne od glavnih firmi za proizvodnju i distribuciju računarskih proizvoda. Nakon razvoda od Davida Kneževića, planirala je da privremeno živi u Madridu.

Dok se slučaj nestanka Ane Knežević i dalje razmatra, brojna pitanja ostaju bez odgovora, ostavljajući porodicu i prijatelje u iščekivanju i neizvesnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Branko

22.03.2024 13:37

Zasto je potreban pristanak osumnjicenog na poligrafsko testiranje? Ako je nevin, nema cega da se plasi. Ako su rezultati nejasni i dvosmisleni, treba nastaviti ispitivanje dok se ne razjasne. Ko odbije testiranje, treba da bude glavni osumnjiceni i da se odgovori proglase za priznanje krivice.