POLICIJA U STANU NESTALE ANE KNEŽEVIĆ PRONAŠLA TRAGOVE BIOLOŠKIH OSTATAKA! Novi dokazi upućuju na jedno, porodica isto tvrdi!

Autor:

Hronika

13.03.2024

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ane nema duže od mesec dana!

POLICIJA U STANU NESTALE ANE KNEŽEVIĆ PRONAŠLA TRAGOVE BIOLOŠKIH OSTATAKA! Novi dokazi upućuju na jedno, porodica isto tvrdi!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

U domu Ane Knežević, koja je nestala u Španiji pre više od meseca dana, policija je otkrila tragove biološkog materijala.

Ana, supruga Srbina Davida Kneževića, izgubila je trag 2. februara u Madridu, i od tada joj se gubi svaki trag.

Sada se, prema izveštajima, u stanu u kojem je Ana živela pronašli tragovi biološkog materijala, što bi moglo potvrditi sumnje njenih najbližih da je Ana oteta.

Zbog okolnosti vezanih za Anin nestanak, u potragu se uključila i organizacija SOS Desaparecidos. Predsednik te organizacije, Hoakin Amils, koji sada deluje kao portparol Anine porodice, izjavio je da iščekuju nove informacije o slučaju.

- Znamo da postoje mnoga sredstva da se otkrije šta se dogodilo Ani i gde se trenutno nalazi. I porodica i SOS Desaparecidos imaju potpuno poverenje u posao koji obavlja Nacionalna policija, a koja je posvećena slučaju, barem da se sazna istina o tome šta se dogodilo u stanu Ane Marije u noći 2. februara - navodi Hoakin Amils.

Amils objašnjava da je Ana preselila u Španiju usled sukoba sa svojim mužem, s kojim je bila u procesu razvoda. Kao glavni razlog razlaza naveo je finansijske probleme. Prema izjavama nekih Aninih poznanika, ona je insistirala na fer podeli imovine zato što su zajedno vodili firmu. Međutim, prema navodima, njen suprug nije bio saglasan s tim i hteo je da Ani pripadne samo 25% imovine.

- Iz Sjedinjenih Država nam kažu da je veliki deo tog nasleđa Anin suprug prodao. On je još uvek u Srbiji. I smatramo da je veoma čudno da Anin muž već nekoliko nedelja nije imao nikakav kontakt sa porodicom nestale žene, niti se udostojio da sarađuje ili obavesti - dodao je Hoakin Amils.

Ana, kolumbijska rođenka i državljanka SAD, poslednji put je viđena 2. marta ispred iznajmljenog stana u Madridu, gde se preselila iz SAD nakon što je odlučila da se razvede od svog muža Davida nakon više od deset godina braka. Misteriozne poruke poslate sa njenog telefona 3. februara sugerišu da je otputovala s nepoznatim muškarcem izvan grada, što prijatelji smatraju nekarakterističnim za nju. Poruke, poslate na engleskom i španskom, izazvale su sumnju da ih nije pisala Ana. Kada njena najbolja drugarica Sana nije uspela da je pronađe, slučaj je prijavila policiji koja nije pronašla znakove provale u stanu. Španska Nacionalna policija sada traga za Anom.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading