DECA SE IGRALA BOMBOM U TUTINU I BACILA JE NA LIVADU! Ovo su prve fotografije, meštani su uplašeni, misle da je sve zbog jednog PEŽOA

Autor:

Hronika

17.03.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opasna igra sa eksplozivnom napravom

DECA SE IGRALA BOMBOM U TUTINU I BACILA JE NA LIVADU! Ovo su prve fotografije, meštani su uplašeni, misle da je sve zbog jednog PEŽOA

Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE


Suvi Do, malo selo u Srbiji, nedavno je postalo poprište neobičnog i opasnog događaja koji je uzdrmao celu zajednicu. Eksplozija bombe koju su deca pronašla i s kojom su se igrala izazvala je paniku i zabrinutost među stanovnicima.

Mladić je, nesvesno, bacio eksplozivnu napravu na livadu, misleći da je reč o bezopasnoj igrački. Međutim, grupa dečaka pronašla je ovu opasnu napravu i počela da se igra sa njom, ne shvatajući kakva opasnost vreba.

 

 


Nepoznati muškarac u sivom “pežo karavanu”

Neposredno pre eksplozije, meštani su primetili nepoznatog muškarca u sivom "pežo karavanu" koji se kratko zadržao u blizini seoske džamije pre nego što je napustio selo. Ovaj događaj je izazvao dodatnu zabrinutost i postao predmet interesovanja istrage.

Reakcija policije i otkriće eksplozivne naprave

 

 

Republika

Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Livada na koju je bačena bomba

 

Policija je brzo reagovala pokrenuvši istragu koja je otkrila da je ispod automobila jednog od meštana bila postavljena eksplozivna naprava. Srećom, bomba je ispala pre nego što je mogla da eksplodira, izbegavši potencijalnu tragediju.

Uznemirujući podsetnik na opasnosti

Ovaj incident u Tutinu postaje uznemirujući podsetnik na opasnosti koje nekontrolisano oružje predstavlja, posebno kada se nađe u rukama najmlađih. Stanovnici Suvi Dola i okolnih mesta trebaju biti dodatno oprezni i svesni potencijalnih opasnosti koje ih okružuju. Ovaj događaj takođe ukazuje na važnost edukacije o oružju i eksplozivnim napravama, kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata u budućnosti.

(Sandžak danas)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading