NESREĆA U PILANI KOD ŠIDA:Radnik preminuo na putu do bolnice!

Autor:

Hronika

16.03.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt radnika u pilani u okolini Šida

NESREĆA U PILANI KOD ŠIDA:Radnik preminuo na putu do bolnice!

Foto: shutterstock


U okolini Šida, u selu Ilinci, dogodila se tragična nesreća u kojoj je život izgubio 40-godišnji muškarac na svom radnom mestu u pilani. Nesreća se desila jutros oko osam sati dok je nesrećni radnik koristio mašinu poznatu kao brenta.

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni radnik je preminuo na putu do doma zdravlja, što je duboko potreslo lokalnu zajednicu.

 

Policija je odmah reagovala i započela uviđaj kako bi utvrdila okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Detalji o uzrocima ove tragične nesreće biće poznati nakon završetka policijskog uviđaja, a o celom slučaju obavešteno je i tužilaštvo, kao i inspekcija o zaštiti na radu.


Ova nesreća je podsetnik na važnost poštovanja mera bezbednosti na radu i neophodnosti redovnih provera opreme kako bi se smanjio rizik od nezgoda.

Izgubiti život na radnom mestu predstavlja veliki gubitak za porodicu i zajednicu, te je neophodno preduzeti sve mere kako bi se smanjio rizik od sličnih nesreća u budućnosti. Ova tragedija će sigurno imati dalekosežne posledice na lokalnu zajednicu i industriju pilane.

U ovakvim trenucima, važno je pružiti podršku porodici nastradalog radnika i preduzeti korake kako bi se sprečile slične nesreće u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading