ŠUŠIN UBICA I NJEGOV VOZAČ SE DOPISIVALI PREKO KRIPTOVANE APLIKACIJE! Znao je da mu se sprema likvidacija!

Autor:

Hronika

05.03.2024

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno preko koje aplikacije su se dopisivali ubica Milana Šuše i njegov vozač, u 10.05 mu je javio da izlazi iz porodične kuće.

ŠUŠIN UBICA I NJEGOV VOZAČ SE DOPISIVALI PREKO KRIPTOVANE APLIKACIJE! Znao je da mu se sprema likvidacija!

Foto: Republika.rs

Milan Šuša (39) ubijen je 17. februara ispred porodične kuće u Zemunu, a kako se navodi, on je znao da mu se sprema ubistvo. Naime, njemu je navodno ponuđeno da ima stalnu pratnju, što je on odbio.

- Ponuđeno mu je da ima oko sebe grupu ljudi koja bi stalno bila tu, išla sa njim gde god, preventivno, jer su njegovi prijatelji i saradnici čuli, ali i slutili da mu se ne sprema dobro kad izađe iz zatvora - kaže izvor za Kurir i dodaje:

- On je odbio zaštitu, rekao je da ne želi da bilo ko ide non-stop sa njima i da ne smatra da za njega postoji opasnost.

Republika

Foto: Društvene mreže

Milan Šuša, ubijen

Kao saučesnik u ovom ubistvu je uhapšen Branko S. (34) iz Pančeva, kao i Danijela Z. (28) iz Kruševca koja je osumnjičena za izvršenje krivičnog dela pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, dok se za izvršiocem ubistva i dalje traga.

- Branko S. i osumnjičeni za kojim se traga su zajedno u periodu od 12. do 15. februara 2024. godine, obilazili lokacije i vršili opservaciju terena u blizini mesta stanovanja oštećenog, kako bi utvrdili njegove navike i kretanja - navodi se, a kako su prethodno automobil marke ''škoda'' iznajmili u rentakar agenciji, upravo su njega i koristili u ovom krivičnom delu:

- Sumnja se da je Branko S. ovim vozilom 17. februara dovezao osumnjičenog za kojim se traga, do blizine mesta gde živi Milan Šuša i parkirao automobil na mestu pogodnom da uoči oštećenog kada izađe iz svoje kuće.

- Pošto je uočio da Šuša oko 10:05 izlazi svojim vozilom iz dvorišta porodične kuće, Branko S. je to javio drugom osumnjičenom putem aplikacije za kriptovanu komunikaciju "Signal", koji je potom krenuo ka kući oštećenog - dodaje se.

Ubica je trčećim korakom prišao Šuši koji je zatvarao kapiju dvorišta porodične kuće i u njega ispalio najmanje sedam metaka. Od zadobijenih povreda Šuša je preminuo na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading