BRUTALNA TUČA U KNJAŽEVCU: Jednom slomljena lobanja, drugom vrat - petorica uhapšena!

Autor:

Hronika

22.02.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima je određen pritvor dok policija nastavlja sa istragom ovog slučaja.

BRUTALNA TUČA U KNJAŽEVCU: Jednom slomljena lobanja, drugom vrat - petorica uhapšena!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Petorica muškaraca, R.M, R.R, R.D, F.Z. i B.A., uhapšeni su pod sumnjom da su izvršili tešku telesnu povredu nad I.T. i S.D. u noći između 17. i 18. februara. Incident se dogodio oko ponoći, kada su ove dve grupe muškaraca bile akteri tuče, rezultirajući teškim povredama oštećenih.

I.T. je zadobio prelom lobanje sa krvarenjem mozga, dok je S.D. pretrpeo prelom vratnih pršljenova. Obojica se trenutno nalaze na lečenju u Kliničkom centru Niš.

Na predlog Odeljenja za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala (OJT) Zaječar - Odeljenja u Knjaževcu, osumnjičenima je određen pritvor dok policija nastavlja sa istragom ovog slučaja.

Osumnjičeni će biti zadržani do 48 sati, a kako je najavljeno, detalji o ovom slučaju biće poznati nakon saslušanja osumnjičenih.

Policija je brzo reagovala na ovaj incident i uspela da identifikuje osumnjičene, što je rezultiralo njihovim hapšenjem. Takođe, medicinska pomoć je obezbeđena za povređene i oni trenutno dobijaju odgovarajuću negu u Kliničkom centru Niš.

Istraga ovog slučaja je u toku, a nadležni organi će nastaviti sa prikupljanjem dokaza i saslušanjem osumnjičenih kako bi utvrdili sve okolnosti ovog događaja. Detalji o motivima tuče i okolnostima koje su dovele do teških povreda biće poznati nakon dalje istrage.


Očekuje se da će osumnjičeni biti saslušani u narednom periodu, a na osnovu njihovih izjava i prikupljenih dokaza, nadležni organi će doneti dalje odluke u vezi sa ovim slučajem.

Policija i nadležni organi rade na rasvetljavanju ovog slučaja kako bi pravda bila zadovoljena i odgovorni adekvatno kažnjeni za počinjena krivična dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading