JEDAN UHAPŠEN, U TOKU POTRAGA ZA JOŠ DVOJICOM! Prebili muškarca u njegovoj radnji u Šapcu!

Autor:

Hronika

22.02.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretučeni muškarac je, nakon što je zbrinut u urgentnom prijemu, hospitalizovan na odeljenju maksilofacijalne hirurgije u šabačkoj bolnici.

JEDAN UHAPŠEN, U TOKU POTRAGA ZA JOŠ DVOJICOM! Prebili muškarca u njegovoj radnji u Šapcu!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

Šabačka policija je brzom akcijom uspela da uhapsi jednog od trojice napadača koji su juče brutalno pretukli muškarca u njegovoj radnji u Ulici kralja Milutina. Osumnjičenom je određen pritvor, dok pripadnici policije intenzivno tragaju za dvojicom preostalih napadača kako bi rasvetlili motiv ovog obračuna.

Nakon što je brutalni napad izvršen, šabačka policija nije gubila vreme. Njihova brza akcija rezultirala je hapšenjem jednog od osumnjičenih, što predstavlja važan korak ka rasvetljavanju ovog slučaja.

Pretučeni muškarac je, nakon što je zbrinut u urgentnom prijemu, hospitalizovan na odeljenju maksilofacijalne hirurgije u šabačkoj bolnici. Teške telesne povrede koje je zadobio zahtevaju stručnu medicinsku negu, a medicinski timovi čine sve kako bi mu pružili neophodnu pomoć.

Iako je jedan osumnjičeni u pritvoru, istraga se nastavlja. Pripadnici policije intenzivno tragaju za preostalim napadačima, a istovremeno se radi na utvrđivanju motiva ovog brutalnog obračuna.

Očekuje se da će dalje policijske aktivnosti dovesti do potpunog razrešenja ovog slučaja i da će odgovorni biti privedeni pravdi.

Iako se juče pojavila informacija da je čovek pretučen nasred ulice, ispostavilo se da je prebijen u svojoj radnji. Na njega su nasrnula trojica muškaraca koja su izašla iz istih kola, pretukla ga, a potom su pobegli pre dolaska policije.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading