ČOVEK PRETUČEN DOK JE PRELAZIO ULICU U ŠAPCU! Iz automobila izašla grupa muškaraca pa ga prebili! HITNO PREBAČEN U BOLNICU!

Autor:

Hronika

21.02.2024

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek je prebačen u urgentni prijem Opšte bolnice u Šapcu u svesnom stanju, ali još nije poznato koje povrede je zadobio pošto je u toku dijagnostika.

ČOVEK PRETUČEN DOK JE PRELAZIO ULICU U ŠAPCU! Iz automobila izašla grupa muškaraca pa ga prebili! HITNO PREBAČEN U BOLNICU!

Foto: shutterstock

Policija

U Šapcu je došlo do nezapamćenog incidenta. Naime, muškarac je napadnut dok je prelazio ulicu. 

Sve se dešavalo u Ulici kralja Milutina, kada ga je zaskočilo nekoliko muškaraca i pretukla ga.

Prema nezvaničnim informacijama, napadači su izašli iz dva automobila i napali čoveka na sred ulice. Odmah pošto su ga pretukli udaljili su se u nepoznatom pravcu.

On je prebačen u urgentni prijem Opšte bolnice u Šapcu u svesnom stanju, ali još nije poznato koje povrede je zadobio pošto je u toku dijagnostika.

U ovom trenutku nije poznat identitet napadača i žrtve, kao ni uzrok ovog obračuna.

Podsećamo, da se i ovih dana u Beogradu dogodio strašan incident kada je stariji čovek pretukao dete u Železniku.

Do incidenta je došlo ispred jednog supermarketa u Beogradu kada je stariji muškarac nasrnuo na dete staro desetak godina. Kako majka tvrdi, on za to nije imao apsolutno nikakav povod, a sve je počelo nešto ranije na kasi prodavnice.

- Zamislite pošaljete dete u supermarket da kupi sladoled, i dok je završavao sa plaćanjem na kasi nervozna baba ga gura i besno govori da se pomeri i da pomeri trotinet koji je bio pored njega, jer je ona bila sledeća na redu. On joj govori ljubazno da će se pomeriti samo da uzme kusur i sladoled - počinje majka svoju priču.

- Na scenu nastupa njen muž koji govori detetu da će mu isčupati uši na šta on govori: zbog čega ćete da mi isčupate uši i odlazi sa svojim drugom ka izlazu.

Više o ovom incidentu pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading