UŽAS U ZEMUNU! Tukli se pijani, pa vijali policajce po kafani - muškarac sa slomljenim nosem ga branio od policije!

Autor:

Hronika

31.01.2024

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se sumnja, oni su u restoranu u Zemunu, pod dejstvom alkohola, verbalno i fizički se sukobili.

UŽAS U ZEMUNU! Tukli se pijani, pa vijali policajce po kafani - muškarac sa slomljenim nosem ga branio od policije!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su M. N. (36) zbog krivičnog dela - učestovanje u tuči, S. K. (36) zbog krivičnih dela - učestovanje u tuči i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i M. M. (39) zbog teške telesne povrede.

Kako se sumnja, oni su u restoranu u Zemunu, pod dejstvom alkohola, verbalno i fizički se sukobili.

- Osumnjičeni M. M. je zadao osumnjičenom S. K. više udaraca pesnicom u predelu glave i tako mu zadao tešku telesnu povredu u vidu frakture nosnih kostiju - navodi se u saopštenju Trećeg OJT.

Po prijavi konobara, policijski službenici PS Zemun su izašli na lice mesta i zatekli osumnjičene M.M. i S.K. koji je imao vidne telesne povrede, nakon čega su osumnjičeni policijskim službenicima rekli da su prijatelji i da je sve u redu.

"S obzirom da uočeno da osumnjičeni M.M. u ruci drži jednu PVC kesicu sa biljnom materijom zelene boje i jednu ručno motanu cigaretu, policijski službenik je pokušao da oduzme i obezbedi dokaze izvršenja krivičnog dela, međutim osumnjičeni M.M. je progutao navedene predmete, nakon čega je lišen slobode", navodi se u saopštenju.

Tada je osumnjičeni S.K. rukama hvatao policijske službenike i pokušao da ih spreči da stave lisice osumnjičenom M.M., pa je potom i on lišen slobode.

Osumnjičeni su, nakon što im je predočen video snimak delimično priznali izvršenje krivičnog dela i izjavili da se ne sećaju događaja jer su bili pod dejstvom alkohola.

Zbog opasnosti da osumnjičeni M.M. ne ponovi krivično delo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora, koji je i određen.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading