MUŠKARAC SE ŠETA NOVIM PAZAROM SA NOŽEM U RUCI: Ceo grad u strahu zbog pljačkaša koji je izvršio seriju krađa

Autor:

Hronika

17.02.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregledali su snimke sa nadzornih kamera i uspeli da uoče jednog muškarca koji se kretao naseljem noću.

MUŠKARAC SE ŠETA NOVIM PAZAROM SA NOŽEM U RUCI: Ceo grad u strahu zbog pljačkaša koji je izvršio seriju krađa

Foto: shutterstock

Naselje Lug u Novom Pazaru poslednjih dana je uznemireno serijom krađa, a meštani su sve zabrinutiji jer se pretpostavlja da je ista osoba počinila sve te krađe. Nakon prvih incidenata u Lugu, krađe su se proširile i na druge delove grada, što dodatno povećava strah meštana.

Jedan od stanovnika ovog dela grada je za agenciju RINA izjavio da su se meštani samoinicijativno angažovali kako bi pronašli lopova. Pregledali su snimke sa nadzornih kamera i uspeli da uoče jednog muškarca koji se kretao naseljem noću. Ono što je dodatno uznemirilo meštane jeste činjenica da se na snimcima vidi kako muškarac u ruci nosi nož, što dodatno pojačava strah od potencijalne eskalacije situacije.

Stanovnici Luga izražavaju nadu da će nadležni organi brzo reagovati kako bi identifikovali i pronašli vinovnika ovih dela. Strah i uznemirenost su prisutni među meštanima, ali se takođe javlja i osećaj solidarnosti i zajedništva u naporima da se ova situacija reši.

Iz Policijske uprave Novi Pazar se još uvek nisu oglasili zvaničnim saopštenjem povodom ovih događaja, ali se nadamo da će njihova reakcija uslediti u najkraćem mogućem roku kako bi se smirili strasti među građanima.

Ovaj niz krađa je podstakao meštane da budu dodatno oprezni i da preduzmu dodatne mere zaštite svojih domova. Takođe, ova situacija je podstakla i razgovore o potrebi unapređenja sistema nadzora i bezbednosti u naselju, kako bi se smanjila mogućnost ovakvih incidenata u budućnosti.

S obzirom na uznemirenost među stanovnicima i potrebu za brzom reakcijom nadležnih organa, nadamo se da će se situacija uskoro smiriti i da će počinilac biti identifikovan i priveden pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading