MARJANOVIĆ TRAŽI REKONSTRUKCIJU JELENINOG UBISTVA! Evo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata na suđenju Zoranu!

Autor:

Hronika

14.02.2024

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanović bi u nastavku suđenja 19. marta trebalo da iznese svoju detaljnu odbranu.

MARJANOVIĆ TRAŽI REKONSTRUKCIJU JELENINOG UBISTVA! Evo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata na suđenju Zoranu!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Danas, prema nezvaničnim izvorima beogradskih medija, Zoran Marjanović je kratko negirao optužbe da je kriv za ubistvo, dok je početak suđenja zakazan za 19. mart.

Prema nezvaničnim informacijama, tužilaštvo ostaje pri svojoj optužnici i predočenim dokazima, dok je odbrana predložila rekonstrukciju događaja na mestu ubistva Jelene Marjanović u naselju Crvenka kod Borče. Izvori beogradskim medija su otkrili da su branioci Zorana Marjanovića inzistirali na ovoj rekonstrukciji, tvrdeći da su opisi događaja iz optužnice nepouzdani. Takođe, branioci zahtevaju da se svi svedoci direktno saslušaju, kao i da sudu budu dostavljeni svi dokazi prikupljeni tokom predistražnog postupka, među kojima su analize baznih stanica i iskazi osoba koje nisu bile saslušane u krivičnom postupku.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zoran Marjanović

Očekuje se da će Marjanović izneti detaljnu odbranu tokom nastavka suđenja 19. marta. Podsetimo, Zoran Marjanović je optužen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči ubio svoju suprugu, pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović. Iako je prvostepenom presudom osuđen na 40 godina zatvora, Apelacioni sud je ukinuo tu presudu i naložio ponavljanje suđenja.

Podsetimo, novo suđenje je počelo danas, a Marjanović je u pratnji svojih advokata došao u Palatu pravde, obučen u crno. Iako su ranije na suđenjima prisustvovali članovi porodice i podrška, danas u sudnici nije bilo dozvoljeno njihovo prisustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading