ZORAN MARJANOVIĆ NE OBILAZI GROBNA MESTA UBIJENE ŽENE I PREMINULIH RODITELJA! Krstovi trule, spomenike niko ne čisti! (VIDEO)

Autor: M.B.

Hronika

13.02.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na groblju kod Jelene Marjanović i roditelja Zorana Marjanovića.

ZORAN MARJANOVIĆ NE OBILAZI GROBNA MESTA UBIJENE ŽENE I PREMINULIH RODITELJA! Krstovi trule, spomenike niko ne čisti! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Public/Promo

Pred Višim sudom u Beogradu zakazano je pripremno ročište za slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović, koje će se održati sutra. Ovo ročište označava početak novog ciklusa pravde, s obzirom na to da je presuda Zoranu Marjanoviću, koji je bio osuđen na 40 godina zatvora, ukinuta odlukom Apelacionog suda u Beogradu.

Ekipa portala Republika posetila je groblje Zbeg na kom počivaju Jelena Marjanović, ali i roditelji Zorana Marjanovića.

Ono što je primetno jeste da Zoran ne posećuje grobno mesto svoje supruge, kao i svojih roditelja, što možemo zaključiti po neurednosti istih - cveće je odavno uvenulo i stoji tako zapušteno već neko vreme, dok kod Jelene stoji veštačko cveće, grobovi su prljavi, krstovi istrulili, a čak nema ni zapaljene sveće.

Republika

Foto: Nebojša Mandić

Grob Jelene Marjanović

Podsetimo, Jelena Marjanović je tragično ubijena 2. aprila 2016. godine u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči, kada joj je izvršeno devet udaraca tupim predmetom u glavu. Nakon šest godina, Zoran Marjanović je osuđen na 40 godina zatvora, ali je ta presuda ukinuta krajem decembra 2023. godine.

Razlog za ukidanje presude leži u povredi odredbi Krivičnog zakonika, kako je navedeno u saopštenju Apelacionog suda. Sud je zaključio da set dokaza koji su korišćeni u prvostepenom suđenju nisu bili dovoljni da opravdaju sumnju i da je neophodno razjasniti činjenice i izvesti nove dokaze.

Apelacioni sud je posebno istakao nedostatak kompetencije veštaka u pružanju izjava o ključnim elementima slučaja, kao što su tragovi krvi i isključivanje mobilnog telefona Zorana Marjanovića. Iz tog razloga, suđenje će se vratiti na početak, gde će Viši sud morati da odgovori na sva pitanja kako bi se utvrdilo činjenično stanje i pravda zadovoljila.

Republika

Foto: Nebojša Mandić

Grob roditelja Zorane Marjanović

Advokat Radomir Munižaba je istakao da će na ponovljenom suđenju biti potrebno izvesti sve dokaze koji su traženi od strane Apelacionog suda, te da će biti moguće izvesti i nove dokaze, saslušati nove svedoke, te izvršiti eventualne rekonstrukcije zločina ili ekshumaciju tela ubijene pevačice.

- Na ponovnom suđenju će biti potrebno da se izvedu svi dokazi koje je tražio Apelacioni sud, pošto je on taj koji sada nalaže šta treba da se uradi. Pored toga što treba da se odgovori na ova pitanja Apelacije, mogu da se izvedu i novi dokazi, saslušaju novi svedoci - rekao je Munižaba.

Takođe, Zoran je još 2017. ušao u emotivnu vezu sa Zoricom Mitrović koja ga je sačekala po izlasku iz zatvora, te sa njom već godinama uživa u ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading