"DOŽIVITE OSEĆAJ NEZABORAVNOG ZADOVOLJSTVA" Preko ovog naloga bahata braća podvodila žene!

Autor:

Hronika

09.02.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U papirima njihov "salon" vodio se kao "legalna" firma, međutim ona je samo služila kao paravan za prostituciju koja se odvijala u stanovima braće Panić u Beogradu.

"DOŽIVITE OSEĆAJ NEZABORAVNOG ZADOVOLJSTVA" Preko ovog naloga bahata braća podvodila žene!

Foto: Facebook

Uroš i Miloš Panić

Braća Uroš i Miloš Panić, zajedno su sa svojim drugom Vukom Stankovićem mesecima unazad podvodili žene u Beogradu. Oni su do detalja razradili "biznis" pa su čak napravili svoju instagram stranicu i sajt, a firma je bila i uredno prijavljena. Kao stopostotni vlasnik navodio se upravo Vuk Stanković, prenosi Blic.

Na APR i drugim biznis stranicama navodi se da je Vuk Stanković jedini vlasnik Salona za negu tela i masažu.

U papirima njihov "salon" vodio se kao "legalna" firma, međutim ona je samo služila kao paravan za prostituciju koja se odvijala u stanovima braće Panić u Beogradu, saznaje "Blic".

Kako se može videti na Instagramu, stranica za masaže još uvek nije ugašena i prati je preko 38,5 hiljada ljudi, a u opisu profila navodi se sledeće:

Eksluzivna senzualna masaža za muškarce

Zakažite svoj termin u našim salonima

Ispod ove objave stajale su tri lokacije Novi Beograd, Zemun i Beograd na vodi kao i brojevi telefona za svaku od njih.

Braća Panić, zajedno sa svojim saradnicima, kako se sumnja, od septembra prošle godine redovno su objavljivali fotografije- ilustracije masaže na kojima se vide oskudno odevene devojke kako masiraju muškarce.

Među opisima ispod fotografija stoji: "Doživite osećaj nezaboravnog zadovoljstva. Vidimo se u našim salonima svakim danom od 10 do 22h".

Objave su imale po više hiljada sviđanja.

Podsetimo, braća Panić, zajedno sa svojim saradnicima među kojima je i njihov najbolji drug, Vuk Stanković mesečno su od podvođenja žena zarađivali više od 30 hiljada evra, saznaje.

Prema informacijama koje posedujemo, oni su otkriveni nakon višemesečnog rada policije, Odeljenja za javni red i mir, nakon što su do njih došla saznanja "nakon reklame" od usta do usta.

- Povećavao im se obim posla, broj mušterija, postala je javna tajna u gradu da braća Panić podvode žene - kaže izvor "Blica" .

Kako naš izvor dodaje, za osumnjičene je radilo najmanje 5 prostitutki koje su podvodili za od 3.500 dinara do 12.000 dinara, a deo zarade, koji je bio većinski, predavale su Stankoviću, baš po kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu.

- I one su privedene, verovatno će biti prekršajno procesuirane - kaže izvor "Blica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading