EKSKLUZIVNO! SNIMLJENI KLIJENTI PANIĆA OD KOJIH SU UZIMALI KOVERTE SA PARAMA! Među njima veliki broj poznatih!

Autor:

Hronika

09.02.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje, kamere usnimile klijente Panića, veliki broj poznatih redovno koristio usluge prostitutki koje su braća podvodila.

EKSKLUZIVNO! SNIMLJENI KLIJENTI PANIĆA OD KOJIH SU UZIMALI KOVERTE SA PARAMA! Među njima veliki broj poznatih!

Foto: Facebook

Uroš i Miloš Panić

Za braćom Urošem i Milošem Panićem MUP Srbije je raspisao poternicu jer su pobegli iz zemlje kada je razbijen lanac prostitucije, a u akciji su uhapšena dva lica V.S. i L.S.

Kako je Republika prva pisala, osumnjičenima se stavlja na teret da su organizovali predaju ženskih lica radi prostitucije na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac, koristeći internet oglase i društvene mreže za komunikaciju sa klijentima.

Takođe, kako nezvanično saznajemo, kamere su usnimile sve klijente braće Panić, kao i primopredaju novca u kovertama za usluge koje su pružali.

Među klijentima je i veliki broj poznatih ličnosti, a posebno su se istakli jedan poznati pevač koji je konstantno koristio njihove usluge, kao i dvojica funkcionera i sin poznatog biznismena koji se sa njima družio.

Podsetimo, osumnjičeni V.S. je koristio nalog na društvenoj mreži "Instagram" kako bi privukao žrtve, nudeći posao maserke sa primamljivom dnevnom zaradom od 100 evra. Pored toga, kreirao je i sajt preko kog je promovisao usluge tantričke masaže.

Osumnjičeni su određivali cene seksualnih usluga i prisvajali deo zarade oštećenih žena, ostavljajući procenat novca u kafiću na Beogradu na vodi ili ga preuzimajući na adresama u Zemunu.

Takođe, braća Panić su i od ranije poznati javnosti zbog svog nedoličnog i bahatog panašanja u javnosti, a neretko se na društvenim mrežama "hvale" skupocenim mašinama i vožnjom u nedozvolljenim brzinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading