OTKRIVAMO! OVO JE ŽENA KOJA JE OSTAVILA NAJEMOTIVNIJU PORUKU DRAGANU VLAHOVIĆU: Od njenih reči srce se cepa na komade - Lale moj, oprosti mi...

Autor:

Hronika

04.05.2024

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam slutila da će tvoje postojanje biti najdragocenije, a tvoj topli pogled potvrđivati svakoga dana da si jedinstveni gospodin velikog srca, plemenite duše, vedrog duha...pisalo je u pismu koje je ostavila Gordana.

OTKRIVAMO! OVO JE ŽENA KOJA JE OSTAVILA NAJEMOTIVNIJU PORUKU DRAGANU VLAHOVIĆU: Od njenih reči srce se cepa na komade - Lale moj, oprosti mi...

Foto: ST/Tamara Pavišić, privatna arhiva

Republika otkriva ko je juče ostavio misteriozno pismo kod zasadjene japanske trešnje za čuvara velikog srca iz "Ribnikara" - Dragana Vlahovića u parku "Mali Tašmajdan".

U pitanju je njegova koleginica Gordana V. kojoj je on bio više od prijatelja. Bio joj je poput brata.

Gordana je bila čvrsto vezana za Dragana i sa njegovim nestankom otišla je iz škole, sa radnog mesta.

- Dragane - Lale moj, kada sam te upoznala 1. septembra 2013. godine, prvog radnog dana u školi, nisam ni slutila da ćeš postati moj najbolji drug, prijatelj, brat... A postao si. Nisam slutila ni da ćeš vrlo brzo osvojiti srca dece, da ćeš znati ime svakog deteta svih generacija, da ćeš postati najomiljeniji čuvar. Da ćeš nas sve zaposlene prihvatiti takve kakvi jesmo i da ćeš nas svakoga dana dočekati sa osmehom - napisala je prijateljica u poruci za Dragana. 

Foto: privatna arhiva

Gordana sa Draganom Vlahovićem

Ona kaže da nije ni  slutila da će joj biti toliko teško bez njega.

- Nisam slutila da će tvoje postojanje biti najdragocenije, a tvoj topli pogled potvrđivati svakoga dana da si jedinstveni gospodin velikog srca, plemenite duše, vedrog duha... Da će deca "Ribnikara" zbog tvog postojanja školu nazivati drugom kućom, a tebe porodicom. Okupljali smo se oko tebe jer su nas tvoj profesionalizam i dostojanstvo, vedrina, tvoj osmeh, tvoj vedar duh, tvoja ljubav prema deci... privlačili kao magnet - istakla je Gordana.

U pismu koje je ostavila kod srca sa Draganovim imenom na stablu njegove trešnje, prijateljica mu je uputila molbu.

- Lale moj... Molim te da mi oprostiš, nisam i ne bih izdržala da umesto izgovorenog dobro jutro, dobrodošlice uz osmeh i čašicu razgovora za početak radnog dana gledam u prazno mesto i praznih devet mesta u školskim klupama. Hvala na svemu, pamtiću te do kraja ovozemaljskog života - zaključuje Gordana u pismu natopljenom suzama. 

Inače, u parku pored Draganove trešnje zasadjeno je jos devet stabala iste sorte za devet mladih andjela koje je upucao, kao i njihovog čuvara, dečak ubica Kosta Kecmanović, pre tačno godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading