VELIKO HAPŠENJE DILERA U BEOGRADU! Zaplenjeno 50 kilograma opojne droge!

Autor:

Hronika

07.02.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

VELIKO HAPŠENJE DILERA U BEOGRADU! Zaplenjeno 50 kilograma opojne droge!

Foto: Republika

U nastavku akcije suzbijanja trgovine narkoticima na teritoriji Beograda Službe za borbu protiv droga Uprave kriminalističke policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšene su tri osobe i zaplenjeno je oko 50 kilograma opojne droge kanabis, dva pištolja i 5.500 hiljada evra.

Zbog sumnje da su izvršili krivična dela Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija uhapšeni su M.S, R.D. i Ž.K.

U automobilima i prostorijama koje su koristili osumnjičeni pronađeno je i zaplenjeno ukupno oko 50 kilograma opojne droge kanabis, jedan pištolj marke CZ 99 bez vidljivog serijskog broja, jedan gasni pistolj, 5.500 evra i 11 mobilnih telefona.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu su uhapsili N.N. (40) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U akciji hapšenja, policija je pretresla kuću koju osumnjičeni koristi, prilikom čega je pronađeno 63 grama marihuane i vaga za precizno merenje. Osumnjičenom je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru uz krivičnu prijavu.

Policija je reagovala na osnovu informacija o neovlašćenoj proizvodnji i prometu opojnih droga, te je sprovedena akcija hapšenja koja je rezultirala privođenjem osumnjičenog. Pretresom kuće pronađena je značajna količina marihuane, što ukazuje na ozbiljnost situacije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading