POLICAJAC MU POKAZAO DA SE ZAUSTAVI, ON OSTAVIO AUTO I POBEGAO: Uhapšen muškarac (41) iz Pančeva!

Autor:

Hronika

02.02.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe, protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

POLICAJAC MU POKAZAO DA SE ZAUSTAVI, ON OSTAVIO AUTO I POBEGAO: Uhapšen muškarac (41) iz Pančeva!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su N. Đ. (1983) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

On se sumnjiči da se, vozeći neregistrovani „pežo“, nije zaustavio na znak policijskog službenika, već je nastavio da vozi, a potom ostavio automobil i pobegao.

N. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Takođe, protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

Podsetimo, sličan incident dogodio se kada je policija u Beogradu uhapsila bahatog vozača zbog vožne pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, prekoračenja brzine i prekomerno zatamnjenih stakala.

Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su u Bulevaru Patrijarha Dimitrija u Beogradu zaustavili vozilo „BMW“, koje se kretalo brzinom od 117,9 kilometara na čas na putu u naselju gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas.

Vozilom je upravljao dvadesetsedmogodišnji vozač koji je bio pod dejstvom kokaina, dok je kontrolom vozila utvrđeno da su prednja bočna stakla bila prekomerno zatamnjena.
Saobraćajna policija isključila je vozilo i vozača iz saobraćaja, dok su protiv učinioca prekršaja podnete prekršajne prijave - navedeno je na Fejsbuk profilu Ministarstva Unutrašnjih poslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading