ČETVOROMESEČNA BEBA PALA SA PRVOG SPRATA U PODRUM: Dete ispalo dedi iz nosiljke, jezivu scenu u Paraćinu gledali i roditelji!

Autor:

Hronika

31.01.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebu sa sa poda uzeli roditelji i odmah je odveli u paraćinsku Hitnu pomoć odakle ih upućuju na odeljenje pedijatrije, gde nakon zbrinjavanja bebu transportuju za Beograd u Klinički centar.

ČETVOROMESEČNA BEBA PALA SA PRVOG SPRATA U PODRUM: Dete ispalo dedi iz nosiljke, jezivu scenu u Paraćinu gledali i roditelji!

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

Četvoromesečna beba iz Paraćina prevezena je u teškom stanju u Klinički centar u Beogradu zbog povreda koje je zadobila u strašnoj nesreći koja se dogodila 29. januara.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se desila oko 22 sata, kada je deda bebe iz vozila uzeo nosiljku sa detetom i krenuo ka zgradi u kojoj se nalazi njihov stan.

Strašna nesreća u zgradi

Kako se navodi, deda je primetio da bebi stoji ćebe preko lica, te je nosiljku stavio na gelender stepeništa kako bi pomerio ćebe. U tom trenutku, beba je ispala iz nosiljke sa prvog sprata i pala u podrum zgrade. Roditelji su odmah reagovali, uzeli bebu i odveli je u paraćinsku Hitnu pomoć, a zatim su upućeni na odeljenje pedijatrije.. Nakon zbrinjavanja, beba je transportovana za Beograd u Klinički centar.

Reakcija nadležnih organa

Iz izvora bliskog tužilaštvu saznaje se da je naloženo pribavljanje lekarske dokumentacije o povredama deteta, kao i praćenje zdravstvenog stanja malene bebe.

Hitna reakcija i transport u Beograd

Hitna reakcija medicinskog osoblja u Paraćinu i brz transport bebe u Klinički centar u Beogradu su ključni faktori u pružanju neophodne medicinske pomoći četvoromesečnoj bebi. Nadamo se da će beba dobiti adekvatnu negu i da će se uspešno oporaviti od ovog tragičnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading