UBICA IZ PARAĆINA UMRO U BOLNICI! Zaklao ženu, sedam puta je ubadao po telu, pa ŠTRAJKOVAO GLAĐU!

Autor:

Hronika

22.01.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška porodična tragedija desila se u paraćinskoj Ulici Braće Jugovića.

UBICA IZ PARAĆINA UMRO U BOLNICI! Zaklao ženu, sedam puta je ubadao po telu, pa ŠTRAJKOVAO GLAĐU!

Foto: shutterstock

Miladin L. (73) koji je uhapšen zbog sumnje da je sa čak sedam uboda nožem presudio ženi Kaji L. (71), preminuo je u bolnici, saznaje Informer.

Prema našim nezvaničnim informacijama Miladin je zbog štrajka glađu prevezen u bolnicu te je tamo 14. januara ove godine i preminuo.

Podsetimo, Miladin L. iz Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je u 14. oktobra 2023. u kasnim večernjim časovima ubio svoju suprugu Kaja L. 

Teška porodična tragedija desila se u paraćinskoj Ulici Braće Jugovića.

Miladin je bukvalno zaklao ženu, koja je ubrzo nakon toga preminula. Kada je policija došla zatekla ga je kući - rekao je ranije izvor Informera.  

Čini se ,sudbina je tako htela da je Miladin preminuo na isti dan kada je presudio supruzi, samo tri meseca kasnije. 

Uskoro opširnije...

Da podsetimo, Miladin L. (73) osumnjičen je da je ubio svoju suprugu K. L. (71) u Paraćinu, te je poslat u Specijalnu zatvorsku bolnicu na veštačenje, kako bi se utvrdilo da li je u trenutku ubistva bio uračunljiv.

Stravičan zločin, koji se dogodio 14. oktobra, otkrio je zet izbodene žene kada je pronašao njeno telo.

- Sin je primetio da se Miladin veoma čudno ponaša, pa je ostao sa njim. Zet je ušao u sobu u kojoj je u lokvi krvi zatekao K. L. - rekao je izvor za Blic.

- Imam rupe u sećanju - branio se Miladin u tužilaštvu.

Pravdao se da se ne seća skoro ničega od noći između petka i subote, gde je, kako se sumnja, oko 4 časova ujutru izbo subprugu nožem.

Prema rečima komšija, tog dana su rotacije odjekivale ulicom, nakon čega su zabrinuti meštani izašli na ulicu i videli da se u kući njihovih komšija dogodio strašan zločin.

Nismo čuli svađu koja je prethodila ubistvu. Oni su živeli nedaleko od nas. Kada je njeno telo prevezla pogrebna kola prekrstila sam se i rekla: "Neka počiva u miru". Šokirani smo i zanemeli smo od tuge - rekla je komšinica za pomenute medije i dodala da je ovaj par važio za dobre komšije.

- Pili smo kafu svako jutro zajedno. Uvek su svuda išli zajedno, držali su se za ruke čak i u tim godinama. Izgledalo je kao da se stvarno vole - objašnjava.

Inače, ubistvo se dogodilo na dan sahrane Miladinovog brata.

- Danas je bila sahrana njegovom rođenom bratu sa kojim nije pričao godinama unazad. Sinoć su ga obavestili da je umro. Možda ga je ona ubeđivala da ide. Ne možemo da se smirimo od kad smo videli kako je iznose iz kuće - pričaju komšije i dodaju da je snaja nesrećne žene očajna:

- Samo nam je kratko odgovorila: "Ništa sada nemojte da me pitate." Verujem da su i oni šokirani i da ne mogu da veruju šta ih je snašlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading