SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO GILA IZ STARČEVA: Mladići ga tukli i nogama i rukama, sedam dana kasnije preminuo!

Autor:

Hronika

29.01.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja.

SASLUŠANI  OSUMNJIČENI ZA UBISTVO GILA IZ STARČEVA: Mladići ga tukli i nogama i rukama, sedam  dana kasnije preminuo!

Foto: RINA, facebook

Dragomir Jevtić Gile

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih N.G. (20) i A.B. (22), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su u toku noći između 31.12.2023. i 1.1.2024. godine u Pančevu, u ul. Nemanjina, po izlasku iz ugostiteljskog objekta "Moja kafana", zadali oštećenom Dragomiru Jevtiću (45) iz Starčeva više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, od kojih je zadobio teške telesne povrede, usled kojih je dana 7.1.2024. godine nastupila smrt oštećenog.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su izvršili krivično delo teška telesna povreda kao saizvršioci, za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od dve do dvanaest godina.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 24.1.2024. godine saslušalo osumnjičene na okolnosti naredbe o sprovođenju istrage, a dana 29.1.2024. godine je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenih produži pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke kao i zbog činjenice da im se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koje je propisana kazna zatvora u trajanju preko deset godina, a težina posledice i način izvršenja krivičnog dela su dovele do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja i obaviti potrebna veštačenja.

Dragomir Jevtić Gile (45) iz Starčeva preminuo je na Božić od poseldica povreda, nakon što su ga dvojica mladića brutalno pretukla za doček Nove godine u Pančevu. Njegova sestra Slavica oglasila se sada na društvenim mrežama potresnom porukom.

- Ne mogu da prihvatim da te nema brate moj rođeni. Bio si kao dete dobar i bezazlen. Nisi mogao da naudiš drugima. Boli brate moj, mnogo - napisala je sestra koju ništa više ne može da uteši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading