ROĐENI MOJ, NE MOGU DA PRIHVATIM DA TE NEMA: Bolne reči Giletove sestre - mladići ga BRUTALNO pretukli za Novu godinu, naneli mu JEZIVE povrede od kojih je preminuo na Božić

Autor:

Hronika

19.01.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan zločin se dogodio 31. decembra u Pančevu samo sat vremena pred doček Nove godine.

ROĐENI MOJ, NE MOGU DA PRIHVATIM DA TE NEMA: Bolne reči Giletove sestre - mladići ga BRUTALNO pretukli za Novu godinu, naneli mu JEZIVE povrede od kojih je preminuo na Božić

Foto: RINA, facebook

Dragomir Jevtić Gile

Dragomir Jevtić Gile (45)iz Starčeva preminuo je na Božić od poseldica povreda, nakon što su ga dvojica mladića brutalno pretukla za doček Nove godine u Pančevu. Njegova sestra Slavica oglasila se sada na društvenim mrežama potresnom porukom.

- Ne mogu da prihvatim da te nema brate moj rođeni. Bio si kao dete dobar i bezazlen. Nisi mogao da naudiš drugima. Boli brate moj, mnogo - napisala je sestra koju ništa više ne može da uteši.

Kako smo ranije pisali, Dragomir Jevtić Gile sahranjen je 11. januara na Pravoslavnom groblju u Starčevu, naselju u Pančevu.

Da podsetimo, stravičan zločin se dogodio 31. decembra samo sat vremena pred doček Nove godine. Dvojica mladića, stara svega 19 i 22 godine, Dragomira su brutalno prebili, a zatim ga ostavili da umre u grmlju, a pored toga pokušali su da ga i opljačkaju.

- Dragomir je taj dan radio i posle posla je svratio u jednu kafanu kod Zelene pijace u Pančevu, kako bi uoči dočeka popio neko piće, a zatim otišao kući. Za njegov sto su sela dvojica tinejdžera. Neki pričaju da su mu tražili da im plaća pića i da je brutalno pretučen kad je odbio, dok neki kažu da su na smenu plaćali ture, ali da je svađa izbila oko nekih četiri vinjaka - ispričala je jedna od Dragomirovih prijateljica.

Ističe i da je najverovatnije neka pića platio Dragomir, a neka uhapšeni mladići, međutim, u jednom trenutku su oni počeli da se svađaju s Dragomirom oko računa.

- Dragomir je zaista uvek bio miroljubiv, nikada nije pravio bilo kakve probleme, pa se okrenuo i otišao kada je video da je reč o problematičnim mladićima. Gile zaista ne bi ni mrava zgazio i svi ga znaju kao dobricu. Međutim, kada je krenuo kući da stigne na autobus za Starčevo, oko 23h, ta dvojica klinaca su ga sustigla i brutalno ga pretukla. Udarali su ga rukama i nogama, čime god su stigli, a zatim ga ostavili kao životinju u zelenilu pored staze iza neke zgrade i otišli. Ostavili su ga da umre bukvalno - navodi Dragomirova prijateljica iz Starčeva koja je iz poštovanja prema porodici želela da ostane anonimna, prenosi Blic.

Policija uhapsila počinioce stravičnog zločina

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo N.G.(19) i A.B.(22.) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog Dragomira Jevtića koji je od posledica prebijanja preminuo.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, oni se sumnjiče da su u toku novogodišnje noći u Pančevu u ugostiteljskom objektu "Moja Kafana" fizički napali oštećenog Dragomira Jevtića tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, a potom oštećenog koji je bio bez svesti preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane SZHMP Pančevo.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor osumnjičenima N.G. i A.B. zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading