UŽAS NA AUTOBUSKOJ STANICI U SOMBORU: Muškarca udario autobus, Hitna pomoć odmah reagovala!

Autor:

Hronika

27.01.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga će biti sprovedena kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nezgode.

UŽAS NA AUTOBUSKOJ STANICI U SOMBORU: Muškarca udario autobus, Hitna pomoć odmah reagovala!

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

Na autobuskoj stanici u Somboru dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedan muškarac povređen prilikom izlaska sa perona, kada ga je udario autobus.

Prema svedočenju očevidaca za RTV, vozač autobusa nije primetio čoveka koji se nalazio iza vozila, pokušavajući da se zagreje kod auspuha. Hitna pomoć je odmah reagovala i pružila muškarcu neophodnu medicinsku pomoć.

Brza reakcija Hitne pomoći

Hitna pomoć je stigla na lice mesta u veoma kratkom roku i pružila povređenom muškarcu neophodnu medicinsku pomoć. Njihova brza reakcija mogla je da bude ključna u pružanju adekvatne pomoći povređenom.

Istraga o uzrocima nezgode

Istraga će biti sprovedena kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nezgode. Važno je razumeti šta se tačno dogodilo kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

Ovaj slučaj nas podseća na važnost pažljivog kretanja i pridržavanja saobraćajnih propisa, kako od strane vozača, tako i od strane pešaka. Takođe, ističe se i značaj brze reakcije hitnih službi u pružanju pomoći povređenima.

Podsetimo, sličan slučaj dogodio se i preksinoć u Bogatiću, kada su se dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su pokošene žene pešaci. Tragično, jedna od njih, P.N. (45), je podlegla povredama na mestu nezgode.

Nesreća se desila u prekjuče u 23:30 časova u Ulici Branka Đonlića, gde je P.N. izašla iz autobusa i prelazila ulicu kada ju je automobilom pokosio L.Ć. (24) iz Crne Bare. Vozaču je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i biće priveden uz krivičnu prijavu.

U drugoj nezgodi, koja se dogodila istog dana samo ranije, u 17:30 časova u Ulici Mike Vitomirovića, na regionalnom putu Šabac - Bogatić, povređena je Lj.V. (46). Vozač je pobegao sa mesta nesreće, a policija intenzivno traga za njim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading