OGLASILA SE FABRIKA TRAJAL IZ KRUŠEVCA: Evo kako je došlo do tragedije u kojoj je poginuo radnik!

Autor:

Hronika

16.01.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi radnici Trajal Korporacije izražavaju duboku žalost i tugu povodom ovog tragičnog događaja, navodi se u saopštenju koje potpisuje Trajal Korporacija

OGLASILA SE FABRIKA TRAJAL IZ KRUŠEVCA: Evo kako je došlo do tragedije u kojoj je poginuo radnik!

Foto: ST/Nemanja Pančić

I pored preduzetih svih mera zaštite na radu, nažalost, u Pogonu za proizvodnju gorive trake Fabrike eksploziva i pirotehnike i hemije "Trajal Korporacije" dogodila se eksplozija, saopšteno je upravo iz Koporacije u Kruševcu, gde se jutros oko 9 sati dogodila teška nesreća.

- Povređeno je petoro radnika od kojih je jedan radnik podlegao povredama - saopšteno je iz Trajala, prenose Novosti.

- Tri radnika su zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici, i prema rečima lekara u stabilnom su stanju. Jedna radnica nastaviće lečenje na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu. Zahvaljujući veoma brzoj reakciji Policijske uprave Kruševac, Sektora za vanredne situacije, službe Hitne medicinske pomoći i osoblju Opšte bolnice Kruševac, a pre svega brzom reakcijom dežurnih ekipa i radnika Trayal Korporacije  zbrinuti su povređeni i ugašen je požar.

Kako se navodi dalje u saopštenju, Pogon za proizvodnju gorive trake radio je uz primenu svih bezbednosnih mera i pod nadzorom kamera, tako da će stručne službe istražiti detalje ovog događaja.

- Svi radnici Trajal Korporacije izražavaju duboku žalost i tugu povodom ovog tragičnog događaja - navodi se na kraju u saopštenju koje potpisuje Trajal Korporacija, kabinet generalnog direktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading