OTAC I SIN PRED TUŽIOCEM ZBOG POKUŠAJA UBISTVA KOD VELIKE PLANE! Pucao u tinejdžera, pa zajedno sa ocem pokušao da prikrije tragove - evo kako su se branili!

Autor: T.V.

Hronika

23.12.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni nisu izneli odbranu, odnosno iskoristili su zakonsko pravo da se brane ćutanjem.

OTAC I SIN PRED TUŽIOCEM ZBOG POKUŠAJA UBISTVA KOD VELIKE PLANE! Pucao u tinejdžera, pa zajedno sa ocem pokušao da prikrije tragove - evo kako su se branili!

Foto: shutterstock

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu policija je uhapsila oca V. M. i sina A. M. iz okoline Velike Plane zbog pokušaja ubistva i nelegalnog posedovanja oružja. Oni su danas izvedeni na saslušanje.

Obojica su izvedena na saslušanje, gde su odlučili da iskoriste svoje zakonsko pravo i brane se ćutanjem.

Tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora za oca i sina, naglašavajući opasnost od uticaja na svedoke koji će biti ispitani tokom istrage, kao i zbog mogućeg uznemirenja javnosti.

Podsećamo da se sumnja da je sin, nakon izvršenog zločina, obavestio oca o svojim postupcima. Otac je potom preuzeo sina i odvezao ga do prijatelja u Beogradu, a zatim je pušku kojom je izvršen pokušaj ubistva bacio u Veliku Moravu.

Nakon privođenja, otac je sarađivao s inspektorima i odveo ih do mesta gde je oružje pronađeno, priznavši da je reč o njegovoj puški i da je iz nje ispaljen samo jedan hitac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading