"UDARILA JE U STUB, PA PALA ISPRED MENE": Novi detalji pokušaja samoubistva na Paliluli! (FOTO)

Autor:

Hronika

20.12.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio u blizini Crkve Svetog Marka.

"UDARILA JE U STUB, PA PALA ISPRED MENE": Novi detalji pokušaja samoubistva na Paliluli! (FOTO)

Foto: shutterstock

Policija

Jeziv pokušaj samoubistva dogodio se danas na Paliluli, kada je žena skočila sa trećeg sprata zgrade.

Kako piše u objavi na Instagram stranici "serbialive_beograd", žena je udarila u stub, pa pala na sto kafića.

- Žena je skočila sa trećeg sprata zgrade gde je kafić. Udarila o ovaj stub gore, pa je pala na sto ispred mene i polomila. Jadna žena, ovo je strašno. Samo da bude dobro. Samo malo kad bi se podigla svest o ovakvim stvarima - glasilo je u objavi.

 

 

Podsetimo, dečak star 12 godina preminuo je pre nekoliko dana nakon što je navodno, izvršio suicid skokom sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živeo sa porodicom na Novom Beogradu.

- Tragedija se dogodila u 22.20 sati kada je iz za sada nepoznatog razloga dečak skočio sa terase stana, a od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta - navodi izvor iz istrage i dodaje:

- Ekipa Hitne pomoći pokušala je da reanimira dečaka, ali nažalost njemu nije bilo spasa. Telo je potom odvezeno na Institut za sudsku medicinu gde će se nakon obdukcije znati od kojih povreda je nesrećno dete preminulo.

Istragu vodi nadležno tužilaštvo koje će utvrditi kako je došlo do ove tragedije. Stanari ove zgrade na Novom Beogradu kažu za Kurir da nisu čuli šta se dogodilo sve do dolaska Hitne pomoći i policije.

- Čuli smo sirene i bilo je strašno, pomislili smo da je nekome pozlilo ili da je u pitanju nekla saobraćajna nesreća pa ima povređenih. Nismo ni slutili da je mali komšija pao sa terase - rekle su komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading