PANIKA U LOZNICI! Mladić sa fantomkom vreba ljude na mračnom parkingu i spopada ih! (FOTO)

Autor:

Hronika

11.12.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija mladića proširila se društvenim mrežama.

PANIKA U LOZNICI! Mladić sa fantomkom vreba ljude na mračnom parkingu i spopada ih! (FOTO)

Foto: shutterstock

Lozničani su primetili da na parkingu jednog marketa mladić sa crnom fantomkom koja mu potpuno prekriva lice navodno spopada prolaznike.

 

 

Mladić je visok, mršav i potpuno obučen u crnu garderobu.

Objavu su komentarisali i zabrinuti, ali i građani koji su stali u odbranu mladića smatrajući da je možda samo želeo da se utopli.

Neko veče na Stefanovića putu, oko 20h, sličan ovom, samo što je umotao glavu crnom maramom kao nindža, samo mu oči vire...Svašta mi prođe kroz glavu...Možda mu je hladno, ili pošao u krađu...Možda je lud ili čak ubica...Ne znam...Žao mi što ne uspeh da ga slikam, da vam dočaram - glasi jedan od komentara.

Čitate li vi, spopada narod! Zamislite sutra veče devojčice se vraćaju iz škole... Zvati policiju, možda bude moje ili tvoje dete - napisala je jedna zabrinuta sugrađanka.

Bilo kako bilo, ovakvi prizori svakako nisu prijatni.

Nedavno je, pred 31. oktobar, kada se u svetu obeležava Noć veštica, nesvakidašnja scena desila i u Beogradu.

Muškarac je snimljen na autobuskom stajalištu kod Mostarske petlje u sablasnoj, crnoj garderobi i potpuno našminkanog lica. On je, nasuprot maskiranom "kolegi" iz Loznice, bio potpuno miran, očigledno pripremajući se za maskenbal.

Podsećamo i na nesvakidašnju "dekoraciju" za Noć veštica ove godine u Krnjači. Prolaznici su mogli da vide vrlo uznemirujuć i jeziv prizor - obešenu lutku koja, iz daleka, poprililčno liči na pravog čoveka. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading