PALEVSKI I RANIJE PRLJAO RUKE KRVLJU? Šokantne tvrdnje produbljuju misteriju o Vanjinom ubici - ovakav poremećeni um nikada niste videli!

Autor: T.V.

Hronika

09.12.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Latas je izrazio šok zbog ove koncentracije zla i poremećenog uma, upoređujući je s likom Hanibala Lektera iz filma "Kad jaganjci utihnu".

PALEVSKI I RANIJE PRLJAO RUKE KRVLJU? Šokantne tvrdnje produbljuju misteriju o Vanjinom ubici - ovakav poremećeni um nikada niste videli!

Foto: MAKEDONSKA POLICIJA, Shutterstock, Facebook

Novinar Dragan Pavlović Latas izneo je šokantne tvrdnje koje ukazuju na mogućnost da je Ljupčo Palevski Palčo, osoba optužena za ubistvo Panča Žežovskog i devojčice Vanje Đorčevske, možda bio umešan u prethodna ubistva.

Latas sugeriše da bi Palčo mogao biti serijski ubica i psihopata.

Prema Latasovim rečima, Palčo je možda već ranije izvršio ubistva pre nego što je počinio zločine za koje je sada optužen.

On primećuje čudno ponašanje Palča nakon ubistava, ističući da je delovalo kao da nema emocionalnu kontrolu i kao da je već ubio.

Latas je izrazio šok zbog ove koncentracije zla i poremećenog uma, upoređujući je s likom Hanibala Lektera iz filma "Kad jaganjci utihnu".

- Druga stvar koja me šokira, skoro koliko i vest o Vanji. Gledao sam Palča u satima i danima neposredno pre ubistva, prvog ubistva, vremena do drugog ubistva i posle drugog ubistva. On ubije čoveka u Velesu, pa tri-četiri dana normalno živi u Skoplju. Drugi dan ima emisiju na svom podkastu, ubija devojčicu i odlazi u Srbiju. I sad dolazimo do zaključka, video sam ljude u Srbiji koji su ratovali 10 godina, uključujući i na Kosovu, 10 godina. Video sam ljude u Makedoniji koji su imali mini-rat, ljude poremećenog uma, od ratova, od ubistava, invalida, mrtvih, svega. Ali nikada nisam video takvu koncentraciju, tako zlu kontrolu, tako poremećen um kojim upravljaju emocije, osim u jednom filmu – kod Hanibala Lektera u filmu „Kad jaganjci utihnu“ i kod Palča. Tako se ponašaju samo dve osobe koje su već ubile - rekao je Pavlović u emisiji "Večernja emisija Bogdana Ilievskog" na televiziji Alfa.

Novinar ističe da u Severnoj Makedoniji postoje iskusni policajci i tužioci koji bi trebalo da istraže sve moguće zločine Palča, uključujući i prethodna ubistva koja bi, prema njegovim tvrdnjama, mogao da je izvršio.

- Prvo ubistvo čoveka, ako je prvo, ne može on da reaguje i da se tako ponaša, ne može. Samo želim da dva iskusna tužioca i dva policajca istraže ova dva ubistva, ali i unazad - rekao je Latas.

 

Ove tvrdnje dodatno produbljuju misteriju oko Palča i ukazuju na potrebu za temeljnom istragom koja će otkriti istinu o njegovoj prošlosti i potencijalnom serijskom ubistvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading