JOŠ JEDAN ČLAN VANJINE PORODICE SARAĐIVAO SA NJENIM UBICOM! Region ostao nem pred novim detaljima istrage - ostaje nejasno samo jedno!

Autor: T.V.

Hronika

07.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palčo je vlasnik 106 kvadrata u istoj zgradi u kojoj je živela Vanja Đorčevska gde je i kidnapovana.

JOŠ JEDAN ČLAN VANJINE PORODICE SARAĐIVAO SA NJENIM UBICOM! Region ostao nem pred novim detaljima istrage - ostaje nejasno samo jedno!

Foto: MAKEDONSKA POLICIJA, Shutterstock, Facebook

Jordanka Ivanovska, politikolog, istražuje nelogičnosti u slučaju Palča Palevskog, iznela je informacije koje bi mogle biti od značaja za istragu.

Na svom "Fejsbuk" profilu analizirala je trenutnu situaciju, takođe je naglasila nekoliko ključnih elemenata.

Prema njenim navodima, Palčo je vlasnik stana od 106 kvadrata u istoj zgradi u kojoj je živela Vanja Đorčevska, devojčica koja je kidnapovana i ubijena.

Ivanovska je podelila skrinšotove iz Agencije za katastar, gde se može videti da je stan bio registrovan na ime oca Aleksandra Đorčevskog, koji je trenutno uhapšen.

- Stan u ulici N.Naumovski-Borče 87 je porodično nasleđe majke Zorice, ali je na ime oca Aleksandra, koji se od danas nalazi u pritvoru, prema dokumentaciji iz katastra od 23.05.2020. Nejasna činjenica s obzirom da su bili razvedeni - napisala je Jordanka.

Prema njenim informacijama, Palčo je vlasnik 106 kvadrata u istoj zgradi u kojoj je živela Vanja Đorčevska gde je i kidnapovana. Vanjin nestanak prijavljen je 27. novembra, a istraga je pokazala da je devojčica ubijena svega tri sata nakon otmice.

- Prostorije u zgradi koju je njegova kompanija izgradila pre 25 godina (potkrovlje, prizemlje, podrum) nose ime njegove firme 'Upa Enterprise'. To znači da je samo on imao ključeve od podrumskih prostorija i prostorija u prizemlju gde je ubijenoj Vanji onemogućeno da pruži otpor i stavljena je u vreću za spavanje, a zatim izneta u vozilo - rekla je Jordanka.

Prema njenim rečima, nema podzemnih prilaza, ali postoje dva odvojena ulaza. Jedan je sa severne strane i jedan sa istočne.

- Sva ova lica se poznaju, bila su u nekoj vrsti dužničko-poverilačkih odnosa, kao i partijskih. Više od dve decenije bili su komšije, odnosno sretali su se na stepenicama. Naravno, istraga bi trebalo da pokaže tačno kakav je bio odnos majke i oca sa Palevskim u periodu pre ubistva deteta. Da li su imali pretnje, zahteve, iznude, da li je i kakve kontakte Palevski imao sa Vanjom - navodi Jordanka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading