SVE ISPLIVALO NA VIDELO! Vanjinog ubicu prijavljivali za OVO, pa zataškali!

Autor: T.V.

Hronika

07.12.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palevski je duže vreme zlostavljao člana svoje porodice, a svedok je lično video Palča kako pljuje, vređa i fizički nasrće na člana svoje porodice.

SVE ISPLIVALO NA VIDELO! Vanjinog ubicu prijavljivali za OVO, pa zataškali!

Foto: Makedonska policija, Profimedia

Ljupčo Palevski, poznat kao Palčo, koji je sada osumnjičen za otmicu i ubistvo Vanje Đorčevske i Panča Žežovskog, ima mračnu prošlost prema podacima iz njegovog krivičnog dosijea.

Prema izvorima portala „Skoplje1“, pre sedam godina, sud je utvrdio da je Palevski počinio nasilje u porodici.

Iako portal nije uspeo pronaći presudu kojom je Palevski osuđen na bilo kakvu kaznu, došao je do informacija o privremenim merama, koje su uključivale zabranu prilaska licu koje je prijavilo nasilje.

Svedočenje ukazuje na to da je Palevski duže vreme zlostavljao člana svoje porodice, a svedok je lično video Palča kako pljuje, vređa i fizički nasrće na člana svoje porodice.

- Istovremeno, izricanjem privremenih mera otkloniće se razlozi za dalje nasilje u porodici prema podnosiocu zahteva i doprineće da se životu u skladnijim odnosima - ističe se rešenju.

U intervenciji policije, član porodice je prevezen u bolnicu sa hematomima.

Iako je ovo jedini zabeleženi slučaj sudskih mera protiv Palevskog u vezi sa nasiljem, navodi se da je protiv njega pokrenuto nekoliko postupaka zbog dugovanja novca.

Sada se Palčo Palevski nalazi u ekstradicionom pritvoru u Turskoj, gde ga Severna Makedonija traži zbog dvostrukog ubistva. Očekuje se izručenje kako bi odgovarao pred pravdom za svoje zločine.

Da podsetimo, Ljupčo Palevski Palčo, koji je bio u bekstvu nakon izvršenja ovih zločina, lociran je i uhapšen u Turskoj.

Informacije o hapšenju potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski, kada je jasno stavio do znanja da će biti preduzete sve neophodne radnje kako bi Palčo bio izručen Severnoj Makedoniji i suočen sa zakonskim posledicama.

Vanja je, kako sumnja policija, oteta iz zgrade u kojoj je živela oko 7.30 ujutru. Otmičari, na čelu sa Palevskim, vezali su je i gurnuli u auto. Tri sata nakon otmice, ona je ubijena. Policija sumnja da su se otmičari uspaničili jer je njena majka rano sve prijavila i oglašavala se u medijima.

Ubili su Vanju, a Palevski je pobegao, da bi konačno u utorak 5. decembra bio uhapšen. Troje uhapšenih je priznalo učešće u zločinu, dok je Vanjin otac negirao umešanost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading