ŽRTVE BRAĆE HOFMAN NA SASLUŠANJU! Šamarani zbog žene i papagaja!

Autor:

Hronika

05.12.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konobar i dostavljač hrane prvi na listi svedoka protiv braće Hofman.

ŽRTVE BRAĆE HOFMAN NA SASLUŠANJU! Šamarani zbog žene i papagaja!

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen

Žrtve braće Hofman, Miljana i Ljubana, uskoro će biti pozvani na saslušanje na Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon što su odbijeni zahtevi njihovog branioca, advokata Marka Jankovića za izuezećem glavnog tužioca tog tužilaštva Ljubivoja Đorđevića, kao i za izuzeće tužioca koji vodi postupak.

- Pošto je glavni javni tužilac Višeg tužilaštva u Beogradu odbio zahtev za izuzeće glavnog javnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva, a potom on i zahtev za izuezeće postupajuće tužilje, istraga će biti nastavljena. U najkraćem roku, biće pozvani i ispitani oštećeni, eventualni svedoci, a potom će tužilaštvo preuzeti i ostale radnje nakon kojih se doneti odluka - rečeno je za Kurir.

U postupku koji je pokrenut protiv braće, status oštećenih imaju dvojica muškaraca - dostavljač hrane i konobar.

Podsetimo, braća Hofman su uhapšeni 10. novembra u akciji policije u jednom tržnom centru u Beogradu, i određen im je pritvor. Hapšenju je prethodilo objavljivanje snimaka na društvenim mrežama, a na kojima se vidi maltretiranje dostavljača hrane koji je navodno slao poruke Miljanovoj ženi i konobara, zbog papagaja.

Nakon hapšenja braće Hofman, oni su saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilastvu u Beogradu, gde su izneli odbranu negirajući izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading