POLICAJAC OPTUŽEN ZA TEŠKO UBISTVO! Ervina udarao u glavu za barskim stolom BEZ RAZLOGA - sve je to gledala njegova koleginica!

Autor:

Hronika

22.11.2023

10:18 >> 11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužnica podignuta protiv Igora Avramovića za teško ubistvo Ervina Ćelahmetovića u kafiću u Priboju.

POLICAJAC OPTUŽEN ZA TEŠKO UBISTVO! Ervina udarao u glavu za barskim stolom BEZ RAZLOGA - sve je to gledala njegova koleginica!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Optuženi policajac Igor Avramović (24) tereti se za teško ubistvo Ervina Ćelahmetovića u kafiću u Priboju, a Više javno tužilaštvo u Užicu podiglo je optužnicu protiv njega.

Prema optužnici, Avramović je bez ikakvog razloga i povoda nasrnuo na Ćelahmetovića, koji je nakon udarca glavom, pesnicama i šakom izgubio svest i preminuo od zadobijenih povreda. Osim Avramovića, u ovom slučaju optuženi su i policajka Natalija Gazdić (22), Mihailo Stojkanović (26) i Milo Aranitović (65) za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.


Optužnica navodi da je Stojkanović izveo Avramovića iz kafića, a Gazdić je sa njim otišla svojim vozilom u trenutku kada je stizala interventna policija. Kada su saznali da je Ćelahmetović preminuo, Gazdić je Avramovića prevezla do granice sa BiH, gde ga je čekao Aranitović i prevezao do mesta Uvac. Avramović je peške prešao kameni most na reci Uvac i tako napustio Srbiju, a Gazdić ga je odvezla do mesta Štrpci, gde su ga čekali roditelji.

U optužnici se navodi da je Gazdić priznala krivično delo u predistrazi, dok su se ostali optuženi branili ćutanjem. Svedok iz kafića je ispričao da je Avramović bez ikakvog razloga pitao Ćelahmetovića "šta je problem" i udario ga nakon što mu ovaj nije odgovorio. Prema zakonu, za teško ubistvo je propisana kazna od deset do 20 godina zatvora ili doživotna, a za klasično ubistvo od pet do 15 godina zatvora.

Iz Tužilaštva su naveli da su zatražili produženje pritvora za Avramovića zbog opasnosti od bekstva i uznemirenja javnosti, s obzirom da je u višenacionalnoj sredini bez ikakvog razloga i povoda lišio života Ćelahmetovića, koji je pripadnik druge nacionalnosti. Osim toga, u tekstu se ističe da je Avramović pobegao iz kafića i grada Priboja nakon napada, a da je kasnije uhapšen u BiH i izručen Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading