ŽARKO, ČUVAJ NAM DECU, NIJE DRAGANU LAKO SAMOM SA NJIH DEVET: Majka ubijene devojčice u Ribnikaru se potresnim rečima oprostila od Lauševića - Hvala za stihove koje si napisao našim anđelima!

Autor:

Hronika

16.11.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saznanja da je preminuo čuveni glumac, Ninela R. se tužnom objavom koja nikog neće ostaviti ravnodušnim zahvalila Lauševiću na Fejsbuku.

ŽARKO, ČUVAJ NAM DECU, NIJE DRAGANU LAKO SAMOM SA NJIH DEVET: Majka ubijene devojčice u Ribnikaru se potresnim rečima oprostila od Lauševića - Hvala za stihove koje si napisao našim anđelima!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube/printscreen/Cmc Nadlanu, Printscreen/drustvene mreze

Žarko Laušević, jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, preminuo je juče, 15. novembra 2023. godine nakon kratke borbe sa teškom bolešću.

Nakon saznanja da je legenda srpskog glumišta izgubila životnu bitku, mnogobrojna publika, kao i poznate ličnosti oprostili su se od Žarka na društvenim mrežama.

Takođe, jedna od njih bila je i majka Ane Božović - Ninela R. koja je na svom Fejsbuk profilu napisala potresne reči i opisala zahvalnost i poštovanje koje ima prema Lauševiću.

- Dragi Žarko,

Hvala za predivne stihove koji si napisao našim anđelima neposredno nakon 3. maja, pre nego što nam je otišla i Angelina. Nikada neću zaboraviti taj čin iskrene empatije i bola. Nisam stigla da te slučajno sretnem na ulici i zahvalim se, a želela sam, mnogo mi znače ovi stihovi.

Čuvaj nam decu, nije Draganu lako samom sa njih devet i podsećaj molim te Anu da se česlja i redovno pere zube - napisala je majka Ane Božović, Ninela R.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

Ona je takođe u svojoj objavi ostavila i reči pesme koju je upravo Žarko napisao za tragično nastradalu decu koja su poginula tog kobnog jutra i na kojoj će mu večno biti zahvalna.

- Stomak se steže u bol nesnosan.

Nedostaje malenih duša osam.

Ko će ih čuvati u večnoj tami.

Čuvar je s njima, bar nisu sami.

Sedim, kroz suze gledam u krevet.

Nedostaje nam života devet.

Tuga i bol na trgu cveća,

umesto ruža, buketi sveća.

U školi na vrhu Cvetnog trga

danas u dvorištu stanuje tuga.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

Podsetimo, Kosta Kecmanović (13) 3. maja u OŠ “Vladislav Ribnikar” počinio je nezapamćeni masakr kada je naoružan upao u školu i ubio devet đaka i školskog čuvara i ranio još pet učenika i nastavnicu istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Pablo

16.11.2023 11:56

Covek koji ubije, a dotocni je ubio 2 ljudi, sigurno nije u raju sa nevinom decom!

Rika

16.11.2023 15:45

@Pablo , koga?

Pablo

16.11.2023 17:38

@Rika - @Rika,1993. U CG, je ubio 2 mladica, jednog ranio, navodno u samodbrani, uzmi bre pa procitaj, nije tajna!