OVO SU OTAC I SIN KOJI SU ŽIVOT IZGUBILI U JEDNOM DANU: Ljubišina jedinica nakon tragedije sama sa majkom - ostale bez dva stuba porodice (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac i sin stradali su u jednom danu, a velika tragedija kod Gadžinog Hana zavila je porodicu i celo selo u crno.

OVO SU OTAC I SIN KOJI SU ŽIVOT IZGUBILI U JEDNOM DANU: Ljubišina jedinica nakon tragedije sama sa majkom - ostale bez dva stuba porodice (FOTO)

Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

GADŽIN HAN

Velika tragedija dogodila se juče u selu Gornji Barbeš kod Gadžinog Hana. Muškarac star 88 godina izgubio je život u nesreći koja se dogodila oko 18:30 časova, kada je krenuo po pomoć za svog sina koji je život izgubio nekoliko trenutaka pre oca, i to prirodnom smrću.

Naime, kako saznajemo, Ljubiši je pozlilo u momentu kada je bio u šumi sa ocem Milanom  Stamenkovićem. On je srčani bolesnik, pa kako se pretpostavlja, preminuo je prirodnom smrću od posledica srčanog udara.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Njegov otac je u tom trenutku krenuo po pomoć traktorom, kada je došlo do duple tragedije. Traktor kojim je pošao se prevrnuo na čoveka, a nesrećni Milan stradao je na licu mesta.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Kako smo ranije pisali, ovaj tragičan događaj predstavlja duboku tugu za porodicu i sve ljude u selu Gornji Barbeš, a za portal Republika.rs oglasila se žena stradalog Ljubiše, Vesna Stamenković, koja je u jednom danu ostala bez dva člana porodice.

- Velika tragedija. Nemam pojma šta se dogodila, nemam ni snage ni moći. Moj muž je imao srčanih problema, pio je terapiju, ali eto, stiglo ga u  šumi, umro je prirodnom  smrću, a njegov otac je traktorom krenuo po pomoć, pa se prevrnuo i stradao na licu mesta - rekla je kratko Ljubišina žena.

Podsetimo, telo sina pronađeno je u šumi, na mestu odakle je otac krenuo po pomoć. Policija je izašla na lice mesta kako bi uradila uviđaj, dok je hitna pomoć mogla da konstatuje samo smrt i jednog i drugog čoveka.

Kako smo već pisali, za portal Republika.rs oglasio se i rođak nesrećno stradalih ljudi iz sela kod Gadžinog Hana, kako je čovek ispričao, do nesreće je došlo negde u popodnevnim časovima, a celo selo sada je zavijeno u crno.

- Celo selo je u žalosti. Velika tragedija. Ljubiša ima 63 godine, išao je sa ocem u šumu po drva. Sinu je pozlilo tamo, otac se uplašio i sa traktorom krene u selo po pomoć. Međutim, čovek ima 88 godina, ne čuje uopšte, a pritom loš seoski put, na pola puta se prevrne, poklopi ga i na licu mesta ostane mrtav. U žurbi je krenuo da pozove nekoga da spase sina, vozio je on i ranije iako je star, mada više je sin vozio ako nešto treba, ali u tom trenutku gledao je da spase sina i to ga koštalo života - započeo je priču blizak rođak nastardalih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading