SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U KRUŠEVCU! Već imao debeo dosije, a sada Ivanu nožem prerezao grkljan - evo šta će biti sa monstrumom

Autor:

Hronika

05.10.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom za ubistvo u Kruševcu određena je mera zadržavanja do 48 sati.

SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U KRUŠEVCU! Već imao debeo dosije, a sada Ivanu nožem prerezao grkljan - evo šta će biti sa monstrumom

Foto: facebook

Bojan M. (34) osumnjičen za ubistvo Ivana K. (41) u pabu u Kruševcu je saslušan, piše Telegraf.

Određena mu je mera zadržavanja do 48 sati.

Inače, Bojan M. je iz mesta Kukljin i od ranije je poznat policiji. On je do sada gonjen za 9 dela, a to su: nanošenje teških telesnih povreda, teška krađa u saizvršilaštvu, uništavanje tuđe imovine, lake telesne povrede, lažne prijave, saobraćajni prekršaji, posedovanje droge i oružja.

Foto: facebook

 

 

Podsetimo, sumnja se da je Bojan M. sinoć u 22.50 časova, u ugostiteljskom objektu u Kruševcu nakon kraće rasprave sa Ivana K. (41) istom zadao ubodnu ranu nožem u predelu vrata, nakon čega je lice ubrzo podleglo povredama u kruševačkoj bolnici.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading