VOZAČ PUNTA SMRTI VIŠE PUTA BIO U ''LAZI LAZAREVIĆ''? Ovo je kuća izgorelog Dejana J., komšije tvrde da je lečeni PSIHIČKI BOLESNIK! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde je živeo Dejan J., komšije tvrde da je jedva sastavljao kraj s krajem i da je bio lečeni psihički bolesnik.

VOZAČ PUNTA SMRTI VIŠE PUTA BIO U ''LAZI LAZAREVIĆ''? Ovo je kuća izgorelog Dejana J., komšije tvrde da je lečeni PSIHIČKI BOLESNIK! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ekipa portala Republika posetila je kuću u Debeljači u kojoj je živeo Dejan J., vozač ''automobila smrti'' koji je nastradao na auto-putu Miloš Veliki kada je vozio u kontra-smeru.

Kuća u kojoj je živeo Dejan je prazna, nema nikoga jer je živeo sam, a pored je stajala njegova komšinica Stevka Brikalin koja od šoka ne može da se sabere.

- Teško je Dejan živeo, u nemaštini. Dešavalo se da dođe do mene i traži mi dve kašičice kafe, to skuva i pije od ujutru do uveče. Često je sedeo ispred kapije sa flašama vode i polivao beton. Evo, i sada su tu ove flaše, žao mi je da ih bacim. Žao mi je što ga više neću videti. Brat mu živi u Švedskoj, a roditelji su mu umrli pre četiri godine jedno za drugim. Prvo majka od infarkta, pa nedelju dana posle otac, kojeg je rak dokrajčio. Nedavno je kupio tog punta. To mu je peti auto koji je slupao. Svaki put je prošao sa lakšim povredama. Ja sam mu stalno govorila:" Deki, uozbilji se, nemoj toliko da piješ i voziš, nastradaćeš", ali nikada me nije slušao - rekla nam je Stevka koja je istakla da se Dejan sam snalazio i zarađivao kao maser, a da ga ćerka Tara J. nije dugo posetila.

Republika

Foto: Facebook

Dejan J.

Druga komšinica je ogorčena što je Dejan uopšte imao vozačku dozvolu.

- Ne znam ko je njemu dao dozvolu, kada je on lečeni psihički bolesnik, na lekovima. Više puta je lečen u "Lazi Lazareviću". Božije čudo da još neko nije stradao, samo se molim za tu devojku. Ćerku je oterao od sebe zbog svojih mentalnih oboljenja, nisu više mogli da žive zajedno - naglašava meštanka Debeljače.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Kuća Dejana J.

Podsetimo, kako nam je rekla jedna komšinica, Dejan J. sa ćerom Tarom J. nije bio u dobrim odnosima, ona živi kod verenika u Crepaji, a kada je čula za tragediju, pozlilo joj je.

- Ni ona sama ne zna zašto se to desilo. Pozlilo joj je od bola kad je čula da joj je otac stradao, iako nisu bili u dobrim odnosima. Ipak je to otac kakav god da je. Za tragediju joj je javio Nenadov brat. Čuli smo da je Dejan sav izgoreo u autu i da je još davao znake života kada su ga izvukli, ali da je preminuo na putu do bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading