POVREĐEN POZNATI POLITIČAR U LANČANOM SUDARU KOD MLADENOVCA: Odmah prebačen u Urgentni centar!

Autor:

Hronika

03.09.2023

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik je zadobio povrede ramena i prevezen je u Urgentni centar. Kako se saznaje, konstatovane su mu lakše telesne povrede.

POVREĐEN POZNATI POLITIČAR U LANČANOM SUDARU KOD MLADENOVCA: Odmah prebačen u Urgentni centar!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Poslanik Novog DSS-a Zoran Stojanović povređen je danas oko 19 časova u lančanom sudaru koji se dogodio na auto-putu Niš - Beograd kod skretanja za Mladenovac.

Političar je zadobio povrede ramena, te je odmah prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.

Inače, prema informacijama, do udesa je došlo kada se Stojanović nije uspeo zaustaviti. On je naišao na vozila koja su bila zaustavljena, međutim, nije uspeo da zakoči na vreme i tada ga je udarilo drugo vozilo u zadnji deo.

Nažalost, ovo je samo jedna u nizu saobraćajnih nesreća koje su se danas dogodile u Srbiji.

Teška nesreća dogodila se danas oko 16 sati na auto-putu Miloš Veliki kod Jakova, kada se automobil koji je išao u kontra smeru nakon sudara zapalio. U ovoj nesreći, jedna osoba je smrtno stradala, dok su dve teško povređene.

Kako se sumnja, vozač fiata koji je ujedno i izazvao udes, izgoreo je na licu mesta, dok su njegov suvozač i vozač hjundaija u koji se sudario, sa povredama prebačeni u bolnicu.

Još jedna osoba stradala je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas između Ćuprije i Paraćina.

Takođe, treća osoba poginula je tokom popodnevnih sati na magitralnom putu Požega - Užice u blizini sela Zlakusa, kada su se sudarili putničko vozilo "volkswagen polo" i pikap vozilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Svasta

03.09.2023 23:03

Mnogo vazno politicar