OVO JE UZROK STRAVIČNE EKSPLOZIJE U SMEDEREVU! Isprva se mislilo da je plinska boca - uviđaj otkrio ZASTRAŠUJUĆE DETALJE!

Autor:

Hronika

01.09.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je u toku kako bi se utvrdio identitet osobe koja je nastradala.

OVO JE UZROK STRAVIČNE EKSPLOZIJE U SMEDEREVU! Isprva se mislilo da je plinska boca - uviđaj otkrio ZASTRAŠUJUĆE DETALJE!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

U jednom stanu u Smederevu, sinoć se dogodila eksplozija koja je imala za posledicu smrt jedne osobe, dok su dve osobe ranjene.

Preliminarni izveštaji sugerišu da je osoba koja je izazvala eksploziju najverovatnije i sama nastradala u incidentu. Iako se prvo mislilo da je eksploziju izazvala plinska boca, istražitelji su na mestu nesreće otkrili zastrašujuće detalje koji ukazuju na mogući drugi scenario.

Istraga je u toku kako bi se utvrdio identitet osobe koja je nastradala, kao i da li je ovde reč o ciljanom napadu i kakvi su motivi bili u igri.

Podsećamo da je eksplozija, koja se dogodila na poslednjem spratu stambene zgrade u Ulici slobode u centru Smedereva, izazvala snažnu detonaciju koja je bila čujna čak i na udaljenosti od 10 kilometara, prema svedočenjima lokalnih stanovnika.

- Situacija je bila krajnje dramatična. Počela su stakla da padaju. Okrenuo sam se i video ljude kako izlaze iz zgrade. Čuo sam vriske. Išao sam od stana do stana i pitao treba li pomoć - izjavio je P.S., koji je pružao pomoć povređenima.

Na video snimku objavljenom na društvenim mrežama, može se videti kako P.S. izvodi svoje komšije iz zgrade, koji su bili u šoku. Oko njih je vladala panika, a ulice su bile prekrivene razbijenim staklom, šutom i delovima tela.

P.S. je ispričao kako je stigao do četvrtog sprata, do svog prijatelja G., koga je izveo iz zgrade. Nakon toga, primetio je da G. iznosi i svoju ženu. Postavio je pitanje da li ima dece ili još nekoga na gornjim spratovima i krenuo ponovno da spašava.

Istražitelji se sada suočavaju s izazovom da identifikuju osobu koja je pretrpela fatalne povrede usled eksplozije. Takođe, povređene osobe, brat i sestra, pružaju dodatne informacije koje će doprineti rasvetljavanju ovog tragičnog događaja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading