"POČIVAJ U MIRU NAŠ DUĆA! NAZDRAVLJAMO ZA TVOJE NEBESKE KAFANE!" Prijatelji se opraštaju od Dušana koji je ubijen u Mladenovcu: Zauvek ćemo te voleti!

Autor:

Hronika

31.08.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji ubijenog Antonijevića su duboko potreseni ovim gubitkom.

"POČIVAJ U MIRU NAŠ DUĆA! NAZDRAVLJAMO ZA TVOJE NEBESKE KAFANE!" Prijatelji se opraštaju od Dušana koji je ubijen u Mladenovcu: Zauvek ćemo te voleti!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Vlasnik auto servisa Dušan Antonijević (47), poznat kao Dule Pežo, biće sahranjen danas u Mladenovcu, nakon što je ubijen u ponedeljak uveče u jednoj lokalnoj kafani. Tragični događaj se odigrao nakon svađe oko pesme koju je Antonijević želeo da naruči za svog sina koji je te večeri slavio 21. rođendan.

Šest osoba je uhapšeno u vezi sa ovim slučajem, a prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, terete se za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. Osumnjičeni su M. J. (25), S. S. (24), M. P. (34), D. S. (31), M. S. (28) i B. P. (38).

Porodica i prijatelji ubijenog Antonijevića su duboko potreseni ovim gubitkom. U čitulji koju su potpisali Saša i Nino piše: "Zauvek ćemo te voleti i zauvek ćeš biti u našim srcima! Nazdravljaćemo za tvoju dušu i tvoje nebeske kafane! Počivaj u miru, naš Duća."

Foto: facebook

 

Sahrana Dušana Antonijevića zakazana je za danas na mladenovačkom groblju. Rastuće ogorčenje javnosti zbog nasilja i tragedije kao što je ova podseća na potrebu za većim fokusom na rešavanje nasilja i bezbednosti u društvu.

Incident je izazvao gnev među građanima koji se pitaju kako su se ovakvi događaji mogli odigrati, a posebno je poražavajuće da je tragedija nastala iz svađe oko naručivanja pesme na proslavi rođendana. Ovaj slučaj još jednom naglašava potrebu za pojačanim naporima u sprečavanju nasilja i rešavanju konflikata pre nego što dođe do ovakvih tragičnih ishoda.

Jedan od uhapšenih, M.J., samo 10 minuta pre kobne tuče objavio na Fejsbuku snimak iz kafane. Na njemu se vidi kako se osumnjičeni vesele, piju i grle pevačicu.

- Jedan od njih se popeo na stolicu, neki su sedeli za stolom okruženi flašama, a njih nekoliko je opkolilo i grlilo pevačicu, koja je pevala pesmu "Srpkinja je mene majka rodila". Vidi se da su dosta pijani, teturaju se i krevelje. Na snimku ništa nije ukazivalo na nevolje. Međutim, ubrzo je Antonijević poručio pesmu. To se ekipi nije dopalo, počeli su da mu dobaciju. Nije se znalo ko bije nesrećnog čoveka - navodi se. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading