ONE SU GLEDALE SMRT SVOJIH ŠKALJARACA UŽIVO: Njih DVE su bile trudne kada su svedočile egzekuciji, a misica...

Autor:

Hronika

04.08.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filmskim likvidacijama u Malagi, Pagu i Istanbulu svedočile su Vasilisa Nurkić, Dragana Banić i Maša M.

ONE SU GLEDALE SMRT SVOJIH ŠKALJARACA UŽIVO: Njih DVE su bile trudne kada su svedočile egzekuciji, a misica...

Foto: Instagram

Vasilisa, Dragana i Maša

Blogerka Vasilisa Nurković, misica Dragana Banić i lepa Maša M. svedočile su jezivim prizorima ubistva svojih izabranika, a koji su bili pripadnici "škaljarskog kriminalnog klana".

Muž Vasilise Nurković, Zijad, ubijen je u Španiji u aprilu 2019. godine, dok su Mašin suprug, vođa ovog klana Jovan Vukotić i Goran Vlaović, koji je bio u društvu misice kad je likvidiran, ubijeni su u razmaku od mesec i po dana prošle godine.

Maša u Istanbulu

Maša M. bila je svedok ubistva svog supruga u Istanbulu 8. septembra 2022. godine.

- Trudna Maša je bila u automobilu sa Vukotićem, njihovom ćerkicom i vozačem, kada su napadači na motoru prišli vozilu i ispalili pet hitaca na Vukotića - podseća izvor Kurira.

Vukotić je u vezu sa Mašom M. uplovio u vreme dok je bio u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu. Za to se saznalo kada je grupa mladića u decembru 2019. presrela Mašu M. kada je krenula u posetu Vukotiću.

- Oni su posle toga nastavili vezu, a Maša je nekoliko dana pre Vukotićevog ubistva doputovala kod njega u Tursku - podseća izvor.

Ona se, inače, porodila manje od dva meseca posle ubistva Jovana Vukotiće. Ona je i svedok Vukotićeve likvidacije.

- Tako se vidi da u ovom ratu koji bukti između suprotstavljenih "škaljaraca" i "kavčana", žene i deca nisu nikakva prepreka da se povuče oroz - podseća izvor i dodaje:

- Na isti način su pre Vukotića likvidirani Vlaović i Nurković.

Dragana na Pagu

Foto: Instagram

Dragana Banić

Izabranik misice Dragane Banić, Goran Vlaović, likvidiran je 22. avgusta prošle godine u Hrvatskoj na ostrvu Pag. U njega je tada pucao Kragujevčanin Duško Tanasković (28), a on je bio u društvu misice iz Srbije Dragane.

Dragana je više puta na društvenim mrežama objavljivala njihove zajedničke fotografije, kao i tekstove posvećene Vlaoviću. Obeležavala je na taj način više njima bitnih datuma, ali i svaki mesec koji je provela bez njega.

- Prošle godine sam ovaj datum slavila sa tobom i ovaj smo trebali slaviti zajedno. Ovako zagrljeni, veseli. Nisi tu, igraš ovako sada sa anđelima, a ja se trudim da izađem jača iz svega ovoga. Jer znam da bi ti želeo da budem jaka. Nedostaješ bejbi - napisala je Dragana na svom Instagram profilu za svoj rođendan i objavila zajedničku fotografiju.

Pretpostavlja se, da podsetimo, da je Tanasković bio angažovan kao plaćeni ubica, a ustanovljeno je da je učestvovao i u likvidaciji Šakovića u Budvi.

Ubijeni Vlaović godinama je bio na oprezu, o čemu svedoči činjenica da je bio okružen telohraniteljima. Prepostavlja se da je slutio da mu je život u svakom trenutku bio ugrožen, a bio je i desna ruka Jovana Vukotića.

Vasilisa u Malagi

Zijad Nurković bio je saradnik i kum jednog od vođa "barskog kriminalnog klana" Alana Kožara koji se usko sarađivao sa "škaljarskim klanom", a ubijen je u aprilu 2019. godine u Španiji, u blizini Malage.

- Nepoznati napadač je prišao dok je bio sa porodicom u automobilu i izrešetao ga naočigled trudne supruge i dvogodišnje ćerke - podseća izvor.

Foto: Facebook

Vasilisa Nurković

Od tog dana Vasilisa obeleži svaku godišnjicu njegove smrti i često objavi na svom Instagram profilu njihove zajedniče fotografije uz tekstove posvećene Zijadu.

Ona je, inače, neretko objavljivala i pesme posvećene njemu, uz fotografije gde je u njegovom zagrljaju. Pored fotografija sa njim i ćerkicama, Vasilisa često objavljuje stajlinge i modne trendove koje devojke rado prate kod nje i na koje se ugledaju.

Vasilisa, koja je poznata blogerka i aktivna na društvenim mrežama, tokom tog porodičnog odmora u Španiji i tada je objavljivala je njihove fotografije, ali i lokacije na kojima se nalaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading