DETE (13) UBILA STRUJA: Tragedija u Bačkoj Palanci

Autor:

Hronika

01.08.2023

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete (13) stradalo je u ponedeljak, oko 23 sata, u Dositejevoj ulici u Bačkoj Palanci.

DETE (13) UBILA STRUJA: Tragedija u Bačkoj Palanci

Foto: ST/N. MANDIĆ

Kako piše portal Bačka Palanka vesti, sve se dogodilo u objektu u kom niko ne živi.

"Strujni kablovi pod naponom visili su na kući i dete se uhvatilo za njih. Hitna pomoć je dobila poziv u 23:12 a na teren su izašli u 23:15 časova. S obzirom da je sve bilo pod naponom, pozvani su i vatrogasci i isključena je struja da bi se moglo prići dečaku. Lekari su pokušali reanimaciju, ali bez uspeha“, navodi taj portal.

Podsećamo, dvanaestogodišnji J. V. je nastradao je od strujnog udara pre nekoliko dana nakon oluje koja je pogodila Novi Sad.

On je otišao od kuće oko 18 časova kod drugara i kada je prestala oluja na putu do kuće svratio je kod tetke da joj se javi. Pokucao joj je na prozor ispod kojeg je strujno sanduče koje je ostalo pod naponom što je verovatno uzrokovano kvarom na banderi prekoputa zgrade koju je oštetila oluja.

Dečak je slučajno dodirnuo sanduče i vrisnuo. Komšije su istrčale na ulicu i videle ga kako se trese od struje. Jedan od komšija je doneo lopatu i odgurnuo nesrećnog dečaka od sandučeta kako bi ga odvojio od struje a zatim je usledila agonija okupljenih ljudi koji su pokušali da ga reanimiraju.

Ubrzo potom stigla je i ekipa Hitne pomoći čiji su lekari sat vremena pokušavali da ga ožive ali uzalud te je smrt proglašena u 21.45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
simeon

01.08.2023 10:30

Još jedna potvrda da sistem nije zakazao! Saučešće porodici nevinog deteta.