MAJKA I OTAC JEDVA STOJE NA NOGAMA, SRCE IM SE SLAMA! Potresan govor na sahrani mališana: NISI NI ZAKORAČIO U ŽIVOT, A VEĆ IZ NJEGA IZLAZIŠ!

Autor:

Hronika

24.07.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvanaestogodišnji J. V. je nastradao od strujnog udara nakon oluje koja je u petak pogodila Novi Sad.

MAJKA I OTAC JEDVA STOJE NA NOGAMA, SRCE IM SE SLAMA! Potresan govor na sahrani mališana: NISI NI ZAKORAČIO U ŽIVOT, A VEĆ IZ NJEGA IZLAZIŠ!

Foto: Republika

Držite Stevu, čulo se nakon što je povorka krenula ka grobnom mestu mališana koji je u petak izgubio život usled strujnog udara nakon što je nezapamćena oluja pogodila Novi Sad.

Dvanaestogodišnji J.V. uputio se ka tetki te kobne večeri nakon što se nevreme primirilo, a bio je najmlađe od četvoro dece u unesrećenoj porodici koja još ne može da se pomiri sa tim da nema njihovog brata i sina.

Sahrana mališana počela je u 15 časova na Almaškom groblju u Novom Sadu.

Pre nego što je njegovo telo položeno u raku, direktorka škole koju je pohađao dečak održala je potresan govor:

Bio si radoznalo dete i mali zvrk. Slušao si svoje želje, za tebe nije postojalo nešto nemoguće. Današnji dan je najtužniji dan u životu. Sa nečim možemo da se izborimo, a danas se suočavamo sa tvojim odlaskom. Trebalo je da nas u septembru ponovo nasmeješ sa svojim odgovorima u školskoj klupi. Nisi ni zakoračio u život a već iz njega izlaziš. Uvek ćemo te se sećati kako trčiš kroz hodnik i naših glasova kako te opominjemo, zajedno sa drugarima. Dečače naš mirno spavaj i neka te anđeli čuvaju.

Foto: republika

 

Majka i otac jedva stoje na nogama, sve vreme ih neko od rođaka i prijatelja pridržava i stoji uz njih.

Otac i majka nisu smogli snage da gledaju kako sanduk spustaju u raku, otišli su pre toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading