ŠTA TI JE SUDBINA! SESTRIČINA OTKRILA DETALJE NESREĆE U BAČKOJ PALANCI: Nestalo je struje tokom oluje, pa je Zoran hteo da skloni žice sa ograde, ali onda... (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

22.07.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irena Pilipović je ispričala kako je došlo do nesreće u kojoj je poginuo Zoran.

ŠTA TI JE SUDBINA! SESTRIČINA OTKRILA DETALJE NESREĆE U BAČKOJ PALANCI: Nestalo je struje tokom oluje, pa je Zoran hteo da skloni žice sa ograde, ali onda... (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nesreća u Bačkoj Palanci

Muškarac Zoran Ž. stradao je tokom nevremena u Bačkoj Palanci, kada je pokušao da skloni strujne kablove koji su pali na njegovu kapiju, izjavio je danas predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica.

 

Šušnica je naveo da je muškarac (1957. godište) uzeo u petak kablove golom rukom, zbog čega je doživeo strujni udar i poginuo na licu mesta.

Sestričina nastradalog Zorana, Irena Pilipović, ispričala je za portal Republika.rs kako je došlo do stravične nesreće. 

- Sinoć je bilo jako nevreme u našem gradu. U jednom trenutku pas je jako počeo da laje u dvorištu, nakon čega je tetka rekla teči da izađe i proveri šta se dešava i zašto pas toliko uznemireno cvili i ne prestaje - kazala je Zoranova sestričina i dodala:

- Teča je izašao iz kuće i tada je video žicu za struju na njegovoj kapiji. U tom trenutku nije bilo struje, te je on uzeo kabl u ruke i pokušao da ga prebaci preko. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Poginuo muškarac

- Nažalost, u tom momentu kada je on prebacivao žicu, stigla je struja.. kao da mu se kabl umotao oko njega, on je krenuo da viče i doziva pomoć, ali nažalost nije niko ništa mogao da uradi. Dok je stigla Hitna pomoć, on je još malo disao, probali su i reanimaciju, ali nisu uspeli - rekla je sestričina nastradalog muškarca.

 

 

Inače, Zoran je bio poznati moler u gradu.

- Šta ti je sudbina - zaključila je žena za naš portal.

Inače, Bačka Palanka je najteže pogođena olujnim nevremenom koje je protutnjalo Srbijom.

Iščupana stabla, pokidane žice, uništeni krovovi su samo neki od prizora dan kasnije, koje su zabeležili naši reporteri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading